Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Budapestnek miért nincs fő...

Budapestnek miért nincs fő utcája?

Figyelt kérdés
2016. jan. 28. 14:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
a kerdezo az UFOjaval akar leszallni es azert akar nagy leszallopalyat epittetni mert a gabona-landolast mar megunta....
2016. jan. 28. 18:31
 12/16 anonim ***** válasza:

"Én legalább olyan 500m -1 km szélességűre gondoltam."

Te nagyon el vagy varázsolva! :-)

"A világ legszélesebb útja Argentínában, Buenos Airesben található, ez az „Avenida 9 de Julio” nevű sugárút. Buenos Aires belvárosát vágja ketté, igencsak látványos módon. A sugárút 140 méter széles..."

www.erdekesvilag.hu/9-de-julio-avenue-a-vilag-legszelesebb-utja/

2016. jan. 28. 18:33
 13/16 anonim ***** válasza:

"lehetne csinálni egy, a mai méreteknek megfelelő helyet, ami tér és utca is egyben. Hosszúságát tekintve utca, szélességét tekintve tér. Ez lehetővé teszi a nagy tömegek befogadását."

Volt ilyen, a Dózsa György út és a felvonulási tér együtt. Május 1-én felvonultunk rajta, április 4-én meg dísszemle volt.

2016. jan. 28. 19:10
 14/16 A kérdező kommentje:
No, hát ezek szerint Buenos Airesnek van fő utcája!
2016. jan. 29. 09:55
 15/16 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

No, hát ezek szerint Buenos Airesnek van fő utcája!"

Nem, nincs.

2016. jan. 29. 10:00
 16/16 Alex Fly ***** válasza:
Budapestnek is van. A Duna. A szélessége megfelel a kritériumnak, európai jelentőségű vízi útvonal... Mi kell még?
2016. jan. 30. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!