Melyik Budapest legmeredekebb utcája, és hány százalékos?
Figyelt kérdés
Olvastam neten hogy külföldön az Új Zélandi ami elfogadott rekord a maga 35 százalékával, de van 1-2 helyen ahol 38-40%os utcák is vannak de az valamiért nem kerül hivatalosba.
Szerintem Budán is vannak ilyen vagy hasonlóan meredek utcák (Kiscelli, Podolin, stb)
2016. jan. 26. 23:23
1/5 b4r4thg válasza:
Budán igen az I és II kerületben vannak talán a legmeredekebbek, de konkrétat sajnos nem tudok.
2/5 anonim válasza:
Sok van, a kedvencem a III.-ker Nyereg utca, és környéke..de van a XXII.-ben is, a XI.-ben is..
A legmeredekebbet kérdezd meg az útügyelettől.
4/5 anonim válasza:
Virágosnyereg út, Budapest Csúcshegy, III.ker
87km/h volt a max. bringán úgy hogy nem hajtottam.
Csak ennyire meredek. :D
5/5 anonim válasza:
Egy műsorban is volt már, és már itt is említették, a Gül Baba utca, ami a türbéhez vezet. II. kerületben van, macskaköves utca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!