Mit visznek a magyar férfiak a jobb oldalukon?
Figyelt kérdés
A barátom mindig mondja hogy a bal oldalára álljak mert hogy a magyar férfiak jobb oldalukon csak 3 dolgot visznek kardot kutyár és k*rvát. Ez tényleg így van ?? Probáltam kereseni rola neten de nem találtam semmit.2010. márc. 28. 14:37
11/18 anonim válasza:
No, persze kivételes esetek itt is vannak, de nagy általánosságban ez az elfogadott. (az előző)
12/18 anonim válasza:
13/18 anonim válasza:
Nem utolsónak, hanem 14:55-nek(akkor még ő volt az utolsó).
14/18 anonim válasza:
Nekem úgy a természetes, hogy ha egy férfi mellett megyek, akkor ő van a bal oldalamon, vagyis neki én a jobb oldalán vagyok. És nekem mindig úgy mondta a volt barátom, hogy mert a férfi baloldalán a kutyának és a k*rvának van a helye. De akkor ezek szerint van aki szerint fordítva van. Nem tudom, én már nagyon megszoktam, hogy a férfi a bal oldalamon megy, máshogy furcsa is lenne.
15/18 anonim válasza:
Kardnak, csatnak, f@sznak a férfi bal oldalán a helye.
a kard egyértelmű, hiszen a JOBBkezes vívó, igencsak nehezen tudná előbányászni JOBB oldalról a kardját.-.-' Ugyanez igaz bármely fegyverre, feltéve ha jobbkezes az illető.
A leányzó kérdés teljesen más. Ugyanis ha belevesszük az illemkódexet máris megváltozik a fekvése a történetnek. Hogy miért is? mindíg a férfi megy a "veszélyesebb" részen (az úttesthez közel ha járdán van, a dunához közelebb etc etc. itt könnyen a lány a jobb oldalra kerülhet, ennek ellenére nem kell fizetni semmiért sem, mivel a barátnő státusz megmarad.:)
De a fegyverek azok mindíg a bal oldalon vannak (a középkori mondás szerint, ahol még betegségnek minősült a balkezesség)
16/18 anonim válasza:
Kutyát szabályszerűen a bal oldalon kell vezetni így elég nagy hülye a barátod már bocs, ráadásul bunkó hogy ilyet mondott neked, olyan maradi
17/18 anonim válasza:
Érdekes.Leéltem már harminc öt évet, de még sosem találkoztam olyan emberrel, akinek kard volt az oldalán és csaj meg a másikon!De biztos én vagyok a maradi.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Am hihi én rontottam el a kérdést meg a leírást is. :$ Én vagyok a jobb oldalán. De a lényeg hogy akk van ilyen illemszabály csak mert én nem hittem el neki :)
2010. márc. 28. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!