Mennyibe kerül a jogosítvány megszerzése, mennyi időbe telik? 60-70 ezer elég rá?
Figyelt kérdés
2016.01,15,2016. jan. 15. 21:09
2/15 anonim válasza:
Embeeerrr??!!! Hol élsz???? Különben használd a keresőt és találsz a kérdésedre választ!
3/15 anonim válasza:
Itt olvasgasssss: http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=mennyibe+ker..
4/15 Mosqu!to válasza:
Hali!
Barátnőm most fejezte be : 195.000 Ft volt és ezen felül még 5 plusz óra (3500 huf/óra). 2 hónap alatt megcsinálta: KRESZ,Elsősegély,Forgalmi. - Ez Debreceni viszonylat.
5/15 A kérdező kommentje:
Miért kerül annyiba 40 óra és kész
2016. jan. 15. 21:29
6/15 anonim válasza:
Attól függ milyen jogsi. Segédmotorra elég...
7/15 anonim válasza:
Nekem 2015 második felében Budapesten egy nem túl drága helyen 150e forint volt, személyautóra. Vidéken általában drágább.
Az időről annyit, hogy június 12-én kezdtem meg az elméleti tanfolyamot, és november 23-án kaptam kézhez a jogsit.
8/15 anonim válasza:
Mire? Segédmotorra elég. Másra nem.
9/15 anonim válasza:
Még a kötelező 30 órára sem elég.
10/15 anonim válasza:
Gondolom egy 1-es lemaradt a 60 meg 70 elől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!