Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » B kategóriás jogosítvány...

B kategóriás jogosítvány megszerzése mennyi időn belül kell teljesíteni? Ma buktam 3x-ra (több lent)

Figyelt kérdés

Vmint ha sikeres kresz vizsgát tettem az meddig érvényes?

az elsősegély vizsgám meddig érvényes?

és mikortól kell számítani ha jól tudom az 1 évet amin belül teljesíteni kell a forgalmi vizsgát is ?

ha ezen időn belül nem tudtam teljesíteni a forgalmit mindent(elmélet-kresz-elsősegély-forgalmi alap órák) előről kell kezdeni vagy van ami még bizonyos ideig érvényes?

és mi a teendő ilyen esetben?

forgalmi vizsgára bocsájtható-e az aki 1 évet meghaladta és nem teljesítette a forgalmi vizsgát?

2015. máj. 20. 14:17
 1/8 A kérdező kommentje:
vmint hogy tudják azt leellenőrizni h letelt-e az 1 év avagy nem? és mi a következménye annak ha le telt az 1 év de ki írnak forgalmi vizsgára és pont azon megyek át?
2015. máj. 20. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Mármint a kresz nincs meg harmadszorra?

Akkor felejtsd el, éretlen vagy a vezetéshez.

Egyébként nyilván legkésőbb a vizsgaeredmény rögzítésénél kiderül és érvénytelenítik a vizsgát.

Ha letelik az egy év, nem történik semmi, elölről kell kezdeni, végigjárni az órákat, vizsgákat újracsinálni (elsősegély örökös) Inkább azt szankcionálják, ha sokadszorra sem mész át egy-egy vizsgán

2015. máj. 20. 14:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

a kresz-vizsgát a tanfolyam elkezdésétől számított 1 éven belül kell megcsinálni. a kresz-vizsgától számított 2 éven belül pedig a forgalmi vizsgát kell abszolválni. ha ez nem sikerül, akkor ismételni kell a kreszt is.

az elsősegély-vizsgának nincs érvényességi ideje.

2015. máj. 20. 14:44
 4/8 A kérdező kommentje:

forgalomból buktam 3x-ra

tehát a kresz vizsgát kell 1 éven belül befejezni vagy a forgalmi vizsgát?

én úgy tudtam hogy az elsősegély vizsga 5 évig érvényes vagy nem?

2015. máj. 20. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:

az elsősegélyvizsga korlátlan ideig érvényes.

az érvényes kresz-vizsgától számítva pedig 2 éved van, hogy megcsináld a forgalmi vizsgát.

2015. máj. 20. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
a kreszt meg kell tanulni nem csak nyomkodni hátha jó lesz! remélem nem fog össze jönni neked addig még meg nem tanulod.
2015. máj. 22. 20:47
 7/8 Marcipán68 válasza:

El kellene olvasni a kérdést rendesen és nem kioktatni szegény kérdezőt, hogy mi a fenét akar, ha még a KRESZ-t sem tudja!!!!! Neki megvan a KRESZ vizsgája, hiszen anélkül nem is mehetett volna háromszor forgalmi vizsgára!!!!!!!!

A kérdést sajnos nem tudom megválaszolni, de tanácsolom, hogy bízz magadban! Igyekezz nyugodt maradni! Nagyon-nagyon féltem a vizsgáktól, főleg 2 sikertelen után, aztán úgy készültem a harmadik vizsgára, hogy igyekeztem arra gondolni, hogy milyen jó, végre megmutathatom valakinek az oktatómon kívül, hogy milyen sokat fejlődtem és milyen ügyes vagyok!

Rendszeresen ittam citromfű teát és Wörishofener Nervenpflege nevű gyógynövény-tablettát fogyasztottam, amik tényleg sikeresen megnyugtattak, úgy, hogy nem voltam ideges, de a koncentrációs készségemet nem befolyásolták.

Sok sikert!

2015. jún. 7. 11:12
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 Köszönöm, én is kipróbálom amiket írtál :)
2015. jún. 8. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!