Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Most akkor mennyi B kategóriás...

Most akkor mennyi B kategóriás jogosítvány megszerzése? Valaki azt mondja bőven kijön 120 ezerböl valaki azt, hogy 200-250e Ft. Nekünk a suli belefizet 20. 000 ft. Ot a Kresz részt! Belefizetés nélkül mennyi?

Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 16:38
 1/2 jackson666 ***** válasza:
30 ezer a kresz tanfolyam amibe benne van a vizsga ha megbuksz kreszen akkor plusszba 4500 ft az ujabb vizsgadij.aztán 100 ezer a 30 óra kötelező vezetés ebbe benne van a forgalmi vizsga ára. Ha megbuksz forgalmi vizsgán akkor plussz 14 ezer ft . Lehet venni +órát 3000/óra .elsősegély vizsga 6000ft. Nekem kresz vizsga elsőre sikerült, forgalmi másodikra,36 órát vezettem. Elsősegély elsőre. Összesen kb 180 ezer ft ba volt. De szerintem ez egyén függő ki hányszor bukik mennyi plussz óra 200 ezer biztos kell de ha bénázol akkor 250 ezer is.
2015. márc. 8. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Nyugodtan számolj 180-200 ezret a végére.
2015. márc. 8. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!