Traffipaxok ellen melyik hatékonyabb a Waze, vagy a Traffi Hunter?
-Akkor biztos azért találtam ki, hogy téged bosszantsalak!?..
A kérdésre válaszolj ha tudsz, kommenteléshez meg küldök linket ha kell!
Nah emberek... itt azért picit javítani kell a dolgokat!
Waze: az azokat a traffipaxokat mutatják, amelyeket a felhasználók megjelölnek... nem feltétlen tuti...
Traffi Hunter: Minden egyes alkalmazás elindításakor frissíti az adatbázist, amelyet a www.police.hu hivatalosan kiadott napi mérési helyekről (nem a szupertraffikra gondolok itt), valamint ezen felül lehetőség van a felhasználóknak is jelenteniük ilyen helyeket! Mellékesen megjegyezve 500.000+ felhasználót mutat a store, viszont rengeteg felhasználói jelentés van nap mint nap!
Mindenki döntse el maga, hogy mit használ, de ha sokallod a 4 fejes blokkolót, futtasd mindkettőt is akár egy időben! :)
Cáfolnám hogy nincs helyszini bírság! Abban az esetben ha nem tudnak postázni mert nem értél el egy határt, igenis van. 50 km/h helyett 60- nal mentem. Leállították, megbüntettek.
Eddig nem is hallottam ilyenről, most a héten viszont már mástól is hallottam. Biztos apad a kassza...no comment
Szóval csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!