Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Traffipaxok ellen melyik...

Traffipaxok ellen melyik hatékonyabb a Waze, vagy a Traffi Hunter?

Figyelt kérdés

2015. dec. 22. 11:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%
Igen, 30 ezer. Leállításos mérések már nincsenek. Igen, régen volt, hogy 55-nél is leállítottak és helyszíni birság 5 ezer.. De ilyen ma már nincs. 30 ezernél kezdődik, és postázzák.
2015. dec. 23. 06:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Valamint 50-nél a picit többel menésért nem büntetnek. 50-es táblánál óra szerint 65-ig még belefér. ;-)
2015. dec. 23. 09:09
 13/19 A kérdező kommentje:
Pedig nem kamu! Magam is csodálkoztam. Már kidobtam a papírt, de úgy emlékszem valami paragrafusra hivatkozva a 10 % alatti sebességtúllépésért büntettek meg, és ezért csak 15 ezerre.
2015. dec. 23. 11:05
 14/19 anonim ***** válasza:
43%
Úgy van. fokozd még. 30ezer a minimum akkor is ha kivesznek a sorból. 2pont pedig nincs 4pont a minimum
2015. dec. 23. 15:44
 15/19 A kérdező kommentje:

-Akkor biztos azért találtam ki, hogy téged bosszantsalak!?..

A kérdésre válaszolj ha tudsz, kommenteléshez meg küldök linket ha kell!

2015. dec. 23. 21:52
 16/19 anonim ***** válasza:
46%
Régen volt helyszíni birság, akkro igen, büntethettek 55-ért is. Ma már nincs ilyen.
2015. dec. 24. 17:32
 17/19 anonim ***** válasza:
1., A fix telepítésű, egyébiránt radar sávon működő vacakok rajta vannak a Trafihunteren is, a lézeres méréseket megtalálod a Police.hu -n is,általában betartják, meg a többi vacakon is. Ezeket azért nem igazán szeretem mert vicces fiúk néha olyan helyeket jelölnek be mérési pontként ahová nem is lehet autóval behajtani. Egyébként a mobil mérőcuccokat ragyogóan visítva jelzi a lézerdetektor is. Ámbár ez akkor ér tutira ha nem rád, hanem az előtted haladóra lő rá.
2016. dec. 11. 06:32
 18/19 anonim válasza:

Nah emberek... itt azért picit javítani kell a dolgokat!

Waze: az azokat a traffipaxokat mutatják, amelyeket a felhasználók megjelölnek... nem feltétlen tuti...

Traffi Hunter: Minden egyes alkalmazás elindításakor frissíti az adatbázist, amelyet a www.police.hu hivatalosan kiadott napi mérési helyekről (nem a szupertraffikra gondolok itt), valamint ezen felül lehetőség van a felhasználóknak is jelenteniük ilyen helyeket! Mellékesen megjegyezve 500.000+ felhasználót mutat a store, viszont rengeteg felhasználói jelentés van nap mint nap!

Mindenki döntse el maga, hogy mit használ, de ha sokallod a 4 fejes blokkolót, futtasd mindkettőt is akár egy időben! :)

2017. szept. 27. 11:14
 19/19 anonim válasza:

Cáfolnám hogy nincs helyszini bírság! Abban az esetben ha nem tudnak postázni mert nem értél el egy határt, igenis van. 50 km/h helyett 60- nal mentem. Leállították, megbüntettek.

Eddig nem is hallottam ilyenről, most a héten viszont már mástól is hallottam. Biztos apad a kassza...no comment

Szóval csak óvatosan.

2019. máj. 31. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!