Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autólopás ellen milyen hatékon...

Autólopás ellen milyen hatékony módszereket ismertek?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy veszek kerékbilincset.

60 ezerért már lehet kapni, de sok idő felhelyezni?

2015. ápr. 14. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak neked macera, lekapják pikk-pakk.

Rejtett GPS,extra megszakítás, milyen márkájú a kocsid?

2015. ápr. 14. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Amit el akarnak vinni, azt el is viszik általában. A titkos kapcsolókkal csak a lopás idejét növeled, tudják ők, hogy hova kell tenni. Ezért van cascom.
2015. ápr. 14. 17:46
 3/7 A kérdező kommentje:

C4

Kössz az eddigi válaszokat.

Amúgy ugyan ezt olvastam, ha akarják, viszik.

2015. ápr. 14. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
valószínüleg azért olvastad ezt,mert ha akarják tényleg viszik!!még ha bebetonozod is....
2015. ápr. 14. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is a casco a legjobb megoldás. Nekem elég nagy értékű autóm van de semmilyen utólagos lopásgátló nincs benne, mert nem látom értelmét. Persze vigyázok rá ahogy tudok, nem hagyon napokig egy elhagyott utcában, stb.
2015. ápr. 14. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Én most mondtam le a lopás elleni Cascóm, ha 3 és fél évig nem lopták el, már csak nem fogják. 2003-as a kocsi, szerintem max 500-600ezret fizetne a biztosító most érte...Jó így is nagyot buknék mert teljesen rendbe tettem a kocsit...
2015. ápr. 15. 08:34
 7/7 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nekem Pajzs van a kocsiban és váltózár!

Én nem fizetek casco-t, mert "lehet", hogy fizet a biztosító, azért erre 100%-ig nem mernék fogadni, de amennyit az ember hosszútávon erre költ, abból már egy komolyabb biztonsági kütyü kijön.

Nyilván nincs lophatatlan autó, de ha annyira megnehezíti az ember a rabló dolgát, hogy ne érje meg vele foglalkozni már nyert ügye van.

A legtöbbünk olyan autóval jár, amiből dögivel van olyan pár kilométeren belül amiben semmilyen védelem nincs.

Eddig minden autómban volt legalább egy váltózár és egy rejtett kapcsoló, eddig egyik autómat sem próbálták még csak feszegetni sem.

Szóval konklúziónak én azt mondom, hogy lehetőleg több biztonsági elem kombinált használata javallott.

2015. ápr. 15. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!