A két hengeres lábpumpa mivel jobb, mint az egy hengeres?
Gondolom, dupla gyorsan lehet haladni. Csak akkor azt annyival nehezebb is nyomni, nem?
A két hengeres helyett miért nem kétszer akkora űrtartalmú egyhengerest készítenek?
Érdemes duplát venni, vagy megteszi a szimpla is?
(A legalább 30 éve használt orosz most adta meg magát, venni akarok újat, azért kérdezek.)
Igen, kocsihoz kell.
Az olcsó kínairól már lebeszéltem magam (utánanéztem a neten), de 5-ért már lehet venni Yato nevű egyhengerest, ami többet bír. (Bár szerintem kicsi a lökettérfogata ennek is.)
Kézivel az a gondom, hogy rossz a derekam, a 12 V-os meg olyan lassan dolgozik, hogy kiolvasom a Háború és békét, mire felnyom egy lapos gumit. Több tízezret meg nem akarok rendes kompresszorra költeni.
Köszönöm a válaszokat.
De nem túl nehéz nyomni, vagy egyéb probléma nincs vele?
Mert ezt nem értem, ahogy a kérdés kiírásában is írtam, hogy akkor miért van egy és két hengeres, miért nem csak egy nagyobb hengeres? Nem azért, mert a dupla az ilyen élsportolóknak van? :)
(Azért kérdezősködöm, hogy ne a boltban, élőben legyek ilyen tudatlan szamár, hanem már valami ismerettel állítsak be.)
"akkor miért van egy és két hengeres, miért nem csak egy nagyobb hengeres? "
Miért gyártanak 1.2-es motorokat,miért nem készül minden autó 2.5-ös motorral!?
Rászántam a pénzt, és vettem 7500-ért egy duplahengeres Yato-t.
Nagyon kicsik ezek a hengerek, nem lenne türelmem (meg térdem) négy gumit felnyomni ilyennel.
Hát, ez rá..szás.
Ráírhatták volna, hogy csak 100 kg testsúly felett használható.
Én nem vagyok 70 sem, és rá kell állnom, hogy lenyomódjon.
A régi orosz az egy hengerével kb. annyi levegőt nyomott, mint ez kettővel, de azt simán lehetett nyomkodni, különösebb erőlködés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!