Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Most vitték el a férjemet...

Most vitték el a férjemet vérvételre ittas vezetés okozta cserbenhagyásos gázolás miatt. Mire számíthatunk?

Figyelt kérdés
Az autónk szét ment, akinek bele ment az ép, nem Trabant volt. Mennyi büntetésre számíthatunk? 1,2 alkoholos szondaszint. Onnantól. Hogy bekopogtak együtt működött a rendőrökkel. Személyi sérülés nem történt. Sos. Azt mondta ha hazajön felakassza magát, mit tegyek félek megteszi.
2015. nov. 22. 22:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Egy métert nem vezetek ittasan!

Megsugom neked kettő dolgot tudnál felhozni, ha ismernél:

1. jogsi nélküli vezetés kiskoromban, mert 14 alatt már nagymotorom volt(etz250 volt már általános iskolás koromban) és kb. 16-17 lettem mikor már 100+Le volt, ugye régen 21től lehetett a nagy A -t lerakni. Kocsim is hamarabb volt, mint B jogsim, ez van. DE egyből leraktam az A,B t amint betöltöttem az életkort.

2. nem mindig tartom be a sebeséghatárokat, de sose lépem át a záróvonalat, sose iszok ha vezetek és mindig használom az indexet meg a tükröket!

Köszi szépen, de most vagyok 34 és 12-14éves koromban már simsonnal,MZvel a fél országot bejártam! Sose okoztam egy balesetet se akár kocsival akár motorral.

Nekem viszont 2X is amit nemtudtam elkerülni. Tipikus nemadunk elsőbséget eset volt, 70és a halál közti tatával!

Hidd el 100Le feletti autón v. motoron nagyon oda kell figyelni de még egy babettára se ülök fel, ha ittam már egy kortyot is!

Én a jogsi szerzést komolyabb rutinhoz kötném és X évente kötelező újboli vizsgát rendelnék el!

Nem kellene minden idiótának alanyi jogon jogsi!

Évente nem 2X megyek a sarki kisbóóótig és járok ki versenypályára is, tehát ezt benézted!

2015. nov. 23. 11:32
 22/25 anonim ***** válasza:
Remélem börtön jár érte. A cserbenhagyók azt érdemlik. Ha ittak, ha nem
2015. nov. 23. 11:34
 23/25 anonim válasza:

2,4 év jogosítványbevonás

450 ezer forint BP

Utánképzés VI+I. program (~150 ezer ft)

Fogház

2016. márc. 24. 07:53
 24/25 A kérdező kommentje:
120 ezer forint és 1 év 4 hónap eltiltás a vezetéstől.
2016. márc. 28. 20:16
 25/25 anonim ***** válasza:

Rohadjon meg a magyar igazságszolgáltatás, hogy ennyivel megúszhatja egy ilyen féreg...

Ha nem titok mivel indokolta bíró? Elsírtátok a hátrányos családi helyzetet, vagy megkentetek valakit?

2016. márc. 29. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!