Most vitték el a férjemet vérvételre ittas vezetés
okozta cserbenhagyásos gázolás miatt. Mire
számíthatunk?
nem teszi meg, én egész gyerekkoromban ezt hallgattam apámtól, és még mindig él a szemét
2015. nov. 22. 22:04
2/25 A kérdező kommentje:
A rendőrök nagyon normálisak voltak,mivel gyerekek is vannak,higgadtan beszéltek a férjemhez,nem jöttek be a házba az autót fényképezték csak. A gyerekek nem tettek észre semmit az egészből,Természetesen a falu majd elöl beszél majd az biztos.
falu... basszus, ha jól adjátok elő a férjed lesz a falu bikája, de 2hét és a kutya sem fog foglalkozni ezzel, csak nyugodj le
2015. nov. 22. 22:13
Mit mondjak...nem lesz szép karácsonyotok. Az alkoholnál sokkal durvább a cserben hagyás.
Próbáld meg a férjednek megmagyarázni, az akasztással gyáván menekülne és a családját hagyja cserben. Hibázott, legyen ereje, kitartása elviselni a következményeit. Mert az egész családja is viselni fogja.
2015. nov. 22. 22:29
Ha a mi falunkban történt volna akkor lincselésre számíthatna. Szerencsétek, hogy ott laktok, ahol....
Büdös disznót a kocsija után kötve kellene végig húzni a falun.
2015. nov. 22. 22:29
Én sok dolgot lenyelek, meg nekem is megvannak a saját hibáim, de az alkohol és a vezetés nem fér össze. Ha hülye volt, vállalja a következményeket.
2015. nov. 22. 22:38
7/25 A kérdező kommentje:
Várok elvileg éjfélig hazaér,örülök is hogy neki sincs baja meg akit elütött.Közben azon gondolkoztam le kellene venni a számláról a pénzt mert nehogy zárolják a nyomozás során az én fizetésem is oda megy.Hirtelen bűnözőnek érzem magam pedig itthon voltam a gyerekekkel. Lehet össze kellene szednem a cuccát és elküldeni a fenébe .
1,2 ezrelék az ittasság.
A jogsielvétel-büntetés biztos (első hosszú időre, utóbbi pedig jelentős összeg), de emellett bíróság is lesz belőle. Sima cserbenhagyásért max. 1 évet kaphat, de gondolom hogy ittasan tette, az nem használ a helyzet tekintetében.
Pozitívum: ha nincs személyi sérülés, akkor megáll cserbenhagyásnál, nem lesz belőle segítségnyújtás elmulasztása.
Ellenem még nem történt ilyen nyomozás, de bankszámlát nem csak azzal vagy anyagi dolgokkal összefüggő eseteknél zárolnak?
2015. nov. 22. 23:04
9/25 A kérdező kommentje:
Úgy látom ügyvéd kell,állítólag kiszállt mikor rendőrt akartak hívni akkor lépet le. Tegyük hozzá egy falú és 3 hónapja költőztünk ide.Kitartok mellette mert szeretem,de ilyen többé nem lesz. Nem gondoltam,hogy valaha rendőrök csengetnek hozzánk,mert eddig tisztességes család voltunk.
Majd leüli Baracskán, vagy valami hasonló "úttörőtábor" színvonalú fogházban, hasonló tettekért leültetett emberek között. Túl fogja élni.
2015. nov. 23. 00:24
Kapcsolódó kérdések: