Első autónak Maruti 800?
Figyelt kérdés
Vasútra járásra használnám, hogy a város egyik részéből eljussak a másikba, mert a busz közlekedés elég cefet erre felénk. Meg időnként bevásárolni mennék vele.2015. nov. 19. 17:42
1/4 anonim válasza:
Áh, guruló koporsó, egy Maruti olcsó ugyan, de ha akár más hülyesége miatt is ütközöl, semennyire sem véd meg. Szóval ha lehet, gondolkozz valamivel biztonságosabb autóban, még ha esetleg egy-két hónappal tovább is kell hozzá spórolni.
2/4 anonim válasza:
a hhatszázas merci is koporsó..
évekig volt marutim, igaz csak bevásárlásra használtam, de soha nem haltam meg benne..most is nagy autóm van, de nem vagyok meggyőződve, hogy ha oldalról belémszéllnak, mevéd bármilyen légzsák is..a szembeszomszédom így halt meg a háromszázas mercijében oldalról fékezés nélkül megkínálták...esélye nem volt..
tehát a maruti első autónak is jó döntés..a célnak baromira megfelel..nem elnöki limuzin, de nem is arra kell...
olcsó, egyszerű, praktikus..
3/4 anonim válasza:
Nekem Maruti volt az első autóm. Most Swiftem van. Valamiért a Marutit jobban szerettem, de a Swift fényévekkel megbízhatóbb, és komfortosabb is.
2 kiló alatt már találsz 3 ajtóst, ami a célnak megfelel.
4/4 anonim válasza:
Akkor már inkább egy swift!Az is kicsi de egy marutihoz képest bálterem,és úgy általában mindenben jobb tőle!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!