Első autónak friss jogsival, városon belül, hogy eljussak A. pontból B. pontba, egy Maruti 800at venni érdemes lenne?
Ismerőseim közt eléggé megoszlik a vélemény, valaki fikázza a kocsit, valaki meg mondja hogy "jó az", így eléggé bizonytalan vagyok.
300ezret szánnék rá össz-visz, átíratással, és egyéb költségekkel együtt.
Nekem az volt az első kocsim. (nő vagyok), Imádtam Pesten, mert elég neki akkora hely, mint egy kispolszkinak. Ergo bárhova le tudsz parkolni.
Most swiftem van. Az kicsit komfortosabb, viszont nagyon alacsonyan ülök benne, ami zavar. De költségekben sokkal olcsóbb, mint a Maruti.
Ne adj ki 300-at érte. Mi 125.000-ért adtuk el risztóval 2éves motorral 3 évvel ezelőtt. Szóval ha a költségeit hozzászámolod, 200 körül megállsz.
Ha 300-at szánsz rá, akkor swiftben gondolkodj. Tényleg a legigénytelenebb autó. És nem kell a szivatóval szarakodni télen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!