Suzuki maruti első autónak jó?
Figyelt kérdés
Városi közlekedésre használnám.2015. aug. 12. 18:48
1/6 anonim válasza:
Mindegy hogy első vagy tizedik. Mondjuk nekem nem kéne ilyan "autó". Bár ha neked megfelel, akkor miért ne, városban éppen elmegy.
2/6 anonim válasza:
csak ne a sokadik tulajtól vedd ilyen olyan bajjal. nekünk is ilyen kocsink van,de első tulajtól,nagyon megkímélt
3/6 A kérdező kommentje:
Kötelező biztosítás általában mennyibe kerül rá?
Én nevemen lenne, friss jogsim van nincsenek bónuszpontjaim.
2015. aug. 12. 19:16
4/6 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ, számold ki egy kalkulátorral!
Nekem (29 évesen, férfi létemre, 12 éves jogsival) 23+7eFt lenne évente. Én pl. az union24-nél vagyok.
5/6 anonim válasza:
sose nagyon értettem,hogy mi az hogy első autónak jó-e? Azt vedd amit meg tudsz venni és nem sajnálod rá a pénzt.
Motorkerékpároknál még csak meg tudom érteni a kategóriákat,de kocsinál nem.
6/6 anonim válasza:
Üdv. Nagyon tuti kocsi! Nem nagyon találsz gazdaságosabb kisautót talán még a Daewoo Tico. Nekem Maruti van 250 ezer km-el de kopó alkatrészen kívül mást nem cseréltem. 4L/100 km. fogyasztás. 18000 a kötelező évente. Aki meg a törésteszten akad ki miatta, annak üzenném a Volvóba is meg lehet dögleni a sorsod úgyse kerülheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!