Mitsubishi L200 első autónak?
Egy 1994-es Mitsubishi L200 2.5 TD-re (kocka l200) gondoltam elso autonak.
Mi a velemeny rola?
Esetleg valakinek tapasztalatok vele?
(Videken lakom)
Igásló! Sokáig dolgoztam Mitsu szervizben, tehát lenne pár jótanácsom:
Nyilván terepezni fogsz vele, ha földútra érsz, célszerű már előre bekapcsolni az összkereket, mert ha már elakadtál késő bánat. Az első kerekek kapcsoló szerkezetei ugyanis nagyon kényesek! Álló helyzetben kapcsolod a 4wd-t majd megindulsz előre kb 1 métret, majd ezt hátrafelé is megteszed. halk kattanások és egy zöld lámpa jelzi, hogy az első agyak összekapcsolódtak. Ha ezt már a sárban teszed, letörhetnek a körmök az automata kapcsolórol.
A vezérműszijak (2db) cseréje szigorúan max 90.000 km-enként, vásárlás után javasolt!
400.000 km futás után a motor általában szép lassan kezd tönkremenni, hengerfej hibák és a motorblokk repedése várható.
egyébként rendkívül strapabíró és megbízható autó!
ui.: a hajtáslánc olajcseréje 45.000 km. vigyázat, a hátsó híd sper difis, specko olaj kell bele!
Nekem 2005-ös L200-asom van, ez az első autóm.
A világ legegyszerűbb dolga vele parkolni, jó nagyok a tükrei, simán látsz mindent. Célszerű egyébként mindenhova farral beállni.
Én nyugodt szívvel ajánlom a régebbi változatot is, ismerősömnek van 95-ös modellje és nagyon meg van vele elégedve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!