Az alábbiak közül melyiket ajánljátok első autónak?
Figyelt kérdés
Kb. 400.000-et tudok a váráslásra költeni, mindegyikből a 97-es, 98-as évjáratot néztem.
Mitsubishi Colt
Mitsubishi Lancer
Mitsubishi Carisma
Honda Civic
Opel Corsa
Toyota Corolla
A legfontosabb szempont a megbízhatóság legyen, tehát hogy vigyen ki a világból.
Köszi a válaszokat.
2015. máj. 20. 20:12
1/9 anonim válasza:
1. Mitsu Lancer, Colt
2. Toyota Corolla
(a Corolla bizonyos motorjai hajlamosak fokozottabb olajfogyasztásra)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, pont ez volt a sorrend nálam is :)
2015. máj. 20. 20:41
3/9 anonim válasza:
Corolla 4E-FE motorral, az már tényleg kivisz a világból.
5/9 anonim válasza:
Én még olajfogyasztós Corollával nem találkoztam
Ha egy E11 kódjelű corollát veszel 97-2002 közt lehetett kapni, 4E-FE 1.3-as motorral akkor az mindent kibír. Komolyan. Nekem is ez van. Egy Micsubicsi vagy Opel már rég meghalt volna EZ még mindig fickós 260 ezer km-el is.
6/9 A kérdező kommentje:
És mennyiért vetted? :)
2015. jún. 18. 22:12
7/9 anonim válasza:
Ezek nagyon jó kocsik. Grat az izlésedhez.:)
Én a Mitsu Lancer-t vagy a Toyota Corrolát ajánlanám.
9/9 anonim válasza:
Az 5öshöz csatlakozom, nekünk 99es Corollánk van 1.3as motorral 160ezer kilométerrel, teljesen gyári, csak a kötelező dolgok(olaj, gyertya stb.) voltak cserélve, és hibátlan állapotú az autó, olajfolyás/olajfogyasztás egyáltalán nincs és nem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!