Melyiket ajánljátok első autónak? Vagy esetleg mást?
Lassan abba a korba érek, hogy jogsim legyen, és majd később autóm. Elsősorban fiúk/férfiak véleményére vagyok kíváncsi, talán ők jobban értenek hozzá.
Melyik a "jobb" autó? Fogyasztás, felszereltség...esetleg egyéb tapasztalatok.. bármi..
VW Golf 4 vagy VW Polo 4? Vagy egyéb javaslat?
egy golfnak jóval nagyobb presztízse van itthon mint a polonak.ha jól tudom akkor a polo volt a legkisebb vw sokáig.
vegyél golfot,az egy jó autó.
Köszönöm válaszod és meg fogom fontolni, még van időm. ismerem a Passatokat is, gyönyörűek..:)
Mindenképp dízel lenne jobb, úgy tudom, az olcsóbb.
Gyönyörű volt és még ma is szép a Golf IV, de tényleg a külső újítások sikerén túl, belsőleg pocsék lett. Emlékszem 4-5 évesen hajigálták az emberek után. Majdnem vettem is egyet, akkori barátnőnek.
Abból főleg ne vegyél dízelt.
Turbódízelt max. használtan venni 5 évesen és nagyon alaposan átvizsgálva.
Három literes sokféle képen számozott MB CDI-ikből (OM 642 DE 30 LA) most kezdenek az elsők sorban meghalni. :(
Haverom 2011 MB C350 CDI 7G-Tronic-ja is, új gazdát keres aki majd kezd vele valamit. Pedig az a dízel motor csúcsa (volt).
Használtan vagy hosszútávra benzines az ésszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!