Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első Autónak Maruti vagy...

Első Autónak Maruti vagy Citroen AX inkább?

Figyelt kérdés
Ez a két lehetséges autó, ami szóba jöhet. Évjáratot pontosan nem tudok, azt tudom, hogy a Citroen is benzines.
2011. júl. 3. 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindkettő sz@r, még első autónak is. Ugyan ebben az árkategóriában inkább egy 1.2-es Renault Clio. De ha mindenképpen ezek közül szeretnéd valamelyiket, akkor inkább a Maruti.
2011. júl. 3. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
Hát akkor inkább a maruti citroent meg más franciát szerintem ne.
2011. júl. 3. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:
29%

Maruti sosem romlik el,mert Japán.

Viszont kicsi. de ha csak te meg a barátnőd mentek vele,tökéletes.

Citroen az egy űberfosás. Mindig minden baja van,pláne ha tönkremegy a hidraulikája,az több százezerben lesz.

2011. júl. 3. 12:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Annyi a bibi, hogy zenélek is, szóval 1-2 gitárnak is bele kéne férnie. De akkor inkább a Maruti.
2011. júl. 3. 14:34
 5/8 Taramander Róbert válasza:
Túl ócskák már, ezért túl sok velük a baj! Szerintem, ha ebben az árkategóriában gondolkodsz több autós újságíró véleménye szerint jobb egy fele annyi idős tehát nem 20 éves nyugati hanem 10 éves orosz autó, a lada 110-es, egy 2001-es darabot már 250 e.-ért meg lehet venni és az valóban elnyűhetetlen technika, mer egyszerű, primitív és még nem túl koros sem. csak ne legyen törött és széthajtott, de ez minden használt kocsira igaz.
2011. júl. 5. 22:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon pénz híján vagyok, a fogyasztás és fenntartás miatt gondoltam ezekre az autókra.
2011. júl. 6. 22:51
 7/8 anonim ***** válasza:
1.2-es Renault Clio-ban gondolkodj inkább. Az év autója is volt asszem '92-ben, egy nagyon jó konstrukció. A fogyasztása 6.5 körül van városban, országúton meg 5.0-5.5 körül. A teljesítményadó éves szinten nagyjából 6000 Ft. Kisautóhoz képest elég tágas a belsőtere, nekem simán befért a gitárom.
2011. júl. 7. 10:23
 8/8 alf ***** válasza:
100%

Egyértelműen Citroen AX.

Az eddig gyártott egyik legkisebb fogyasztású autó, ezenkívül kb 2x olyan biztonságos, mint a maruti, ami egy rémálom.

Akik szerint a "francia szar", meg "tönkrenmegy a hidraulikája" azok egyáltalán nem értenek az autókhoz.

A citroen AX-nek nincs hidraulikus felfüggesztése.

2011. dec. 30. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!