Első Autónak Maruti vagy Citroen AX inkább?
Figyelt kérdés
Ez a két lehetséges autó, ami szóba jöhet. Évjáratot pontosan nem tudok, azt tudom, hogy a Citroen is benzines.2011. júl. 3. 11:32
1/8 anonim válasza:
Mindkettő sz@r, még első autónak is. Ugyan ebben az árkategóriában inkább egy 1.2-es Renault Clio. De ha mindenképpen ezek közül szeretnéd valamelyiket, akkor inkább a Maruti.
2/8 anonim válasza:
Hát akkor inkább a maruti citroent meg más franciát szerintem ne.
3/8 anonim válasza:
Maruti sosem romlik el,mert Japán.
Viszont kicsi. de ha csak te meg a barátnőd mentek vele,tökéletes.
Citroen az egy űberfosás. Mindig minden baja van,pláne ha tönkremegy a hidraulikája,az több százezerben lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
Annyi a bibi, hogy zenélek is, szóval 1-2 gitárnak is bele kéne férnie. De akkor inkább a Maruti.
2011. júl. 3. 14:34
5/8 Taramander Róbert válasza:
Túl ócskák már, ezért túl sok velük a baj! Szerintem, ha ebben az árkategóriában gondolkodsz több autós újságíró véleménye szerint jobb egy fele annyi idős tehát nem 20 éves nyugati hanem 10 éves orosz autó, a lada 110-es, egy 2001-es darabot már 250 e.-ért meg lehet venni és az valóban elnyűhetetlen technika, mer egyszerű, primitív és még nem túl koros sem. csak ne legyen törött és széthajtott, de ez minden használt kocsira igaz.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon pénz híján vagyok, a fogyasztás és fenntartás miatt gondoltam ezekre az autókra.
2011. júl. 6. 22:51
7/8 anonim válasza:
1.2-es Renault Clio-ban gondolkodj inkább. Az év autója is volt asszem '92-ben, egy nagyon jó konstrukció. A fogyasztása 6.5 körül van városban, országúton meg 5.0-5.5 körül. A teljesítményadó éves szinten nagyjából 6000 Ft. Kisautóhoz képest elég tágas a belsőtere, nekem simán befért a gitárom.
8/8 alf válasza:
Egyértelműen Citroen AX.
Az eddig gyártott egyik legkisebb fogyasztású autó, ezenkívül kb 2x olyan biztonságos, mint a maruti, ami egy rémálom.
Akik szerint a "francia szar", meg "tönkrenmegy a hidraulikája" azok egyáltalán nem értenek az autókhoz.
A citroen AX-nek nincs hidraulikus felfüggesztése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!