Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jár valami büntetés azér ha...

Jár valami büntetés azér ha nem tudom leadni a vezetői engedélyemet az okmányirodába mer széttörtem?

Figyelt kérdés
Orvosi alkalmasságin alkalmatlan lettem a jogsi hosszabbításnál, most küldtek egy hivatalos levelet az okmányirodából hogy adjam le a vezetői engedélyemet, de mi van akkor ha széttörtem és nem tudom leadni?
2015. nov. 10. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. leadod széttörve.
2015. nov. 10. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért ne tudnád leadni széttörve?
2015. nov. 10. 14:41
 3/6 A kérdező kommentje:
mert darabokra törtem és kidobtam a kukába pl. azér :/
2015. nov. 10. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor mondd meg ezt az okmányirodában.

De hivatalos okmányt nem szoktunk kukába dobni. Darabokban sem.

2015. nov. 10. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Majd azt hazudod, hogy elveszett. Akkor felkerül a körözési listára, és nem kell leadnod.

Ha nagyon félsz a következményektől, akkor hazudd azt, hogy horgászás közben beleesett a tóba a brifkód, akkor nem kerül körözési listára, csak ebben az esetben ne felejts el lakcímkártyát és új személyit is csináltatni. (Persze előtte azokat is semmisítsd meg.) Így hihetőbb a sztori.

:D

2015. nov. 10. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Még az jutott az eszembe, hogy ugyan le kell adni a jogsit, de az AM, T, K kategóriát visszakaphatod, mert azokhoz nem kell orvosi. Nem sok, de a semmitől több.
2015. nov. 10. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!