Miért kell egy fiatal nővel bunkóskodni csak ezért mert egy Mercedest vezet?
Sokszor le akarnak szorítani, hátulról nem tartják a követési távolságot, direkt beelőznek elém de volt olyan is aki direkt rám fékezett. Gondolta majd belerohanok és összetöröm az autóm, neki meg fizet a biztosító..
Miért ilyen bunkók a budapesti forgalomban?
Nincs is luxusautóm, egy 5 éves Mercedes A150 vezetek.
24/N
Lehet, hogy csak egy kis üldözési mánia, de simán elő is fordulhat az amit írsz. Nekem egy ismerősömnek végighúzták az autójának az oldalát, a környéken más autókon nem volt csík, azelőtt nem parkolt ott, nem állt tilosban, nem állta el az utat senkinek, tehát azért tették mert Merci. Ilyenek az emberek, a bunkó prolik nem szeretik a Merciseket. Ezek az emberek messziről kiszúrják, hogy egy fiatal csaj ül egy fiatalabb autóban ami ráadásul Merci és ezt már alapban megbosszulandó dolognak tekintik.
Néhány jótanács. Tartsd be mindig a követési távolságot és akkor nem tudnak rád fékezni. Legyél előzékeny, mutasd meg a frusztrált prolinak, hogy Te is jobb vagy mint ő, nem csak az autód jobb.
Nem, nem nincsen üldözési mániám!
Fiatal vagyok, nő vagyok és egy jobb autót vezetek azért van. Nem először fordul elő velem.
Egy 5 éves Merci nem akkora szám, hogy azért csináljon valaki ilyesmit.
Mennyi ideje vezetsz? És mennyire vagy lassú/gyors? Igazából én ilyeneket csak olyan esetekben láttam, amikor az illető feltartotta a forgalmat.
Sőt, a "bunkó pesti" közlekedés sokat javult az elmúlt 7-8 évben, pl. egy T betű már nem vált ki dudálást vagy automatikus agressziót.
Attól függ... Mitől jobb egy A150 Merci ?
Mindenféle rossz indulat nélkül :)Nem egy olyan különleges autó"teljessen átlagos kis autó" amiért így kellene viselkedni az autósoknak ..szerintem valami mas lehet a dolog mögött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!