Mi a véleményetek a fiatal vezetőkről? (17-20 évesekre gondolok főképp)
Mit gondoltok, ha valaki 17 évesen megszerzi a jogsit, és utána fél éven belül már vezet is rendszeresen? Itt most nem a részeg állatokra gondolok, akik 200-al száguldoznak és baleseteket okoznak..
Nagy kiváltság ez szerintetek?
Csak azért kérdezem, mert október végén leszek 18 éves és most tervezem elkezdeni a jogsi megszerzését, hogy a szülinapomra meglegyen, mert szeretnék egy kis használt autót (max.500 000-ig)..Én a Daewoo Matizra gondoltam, állítólag az elég megbízható, és ennyi pénzért már lehet kapni egész jókat! Budapesttől 20 km-re lakom, de a suli miatt és más egyéb elfoglaltságaim miatt is rendszeresen bejárok pestre, viszont busszal nagy a kötöttség, hétvégén van amikor 1 órát is várni kell a buszra..:S
Ti mit gondoltok az ilyen fiatalokról?
17/L
nem azzal van a baj, ha azt hiszed h nem tudsz vezetni, hanem azzal ha azt hiszed tudsz.
amm sok sikert! :)
20f
óóó, én biztos nem fogom azt hinni, hogy rallysofőr vagyok, szeintem pont az ellenkezője lesz :DDDDDD
Na jó, akkor megnyugodtam kicsit..azt hittem, hogy az idősebbek mind azt hiszik, hogy elkényeztetett, dúsgazdag plázacicáknak van ennyi idősen autójuk :D
Pedig szerintem nagyon jó lenne, ha meglenne a jogsim, mert nem csak magamat tudnám furikáztatni bárhová, hanem anyukámat is meg a hugomat is :))
az elkényeztetett gazdag libák nem matizzal járnak :)
de amm meg ezzel kapcsolatban miért érdekel h más mit gondol? 20 vagyok, van jogsim, kocsim, és leszarom ki mit gondol a kettőről együttvéve :D
amm a forgalomban mindig MAXIMÁLIS figyelemmel haladj, lehetőleg előzékenyen. akkor nem lesz baj. ez arra vonatkozólag tanács ha már megvan a jogsid
Én 17-évesen raktam le 20 vagyok most ahogy kézhezkaptam a jogsit vezetek.
És most tehergépkocsira és kamionra rakom le. (Múlthéten kezdtem el a tanfolyamot).
Én egy suzuki altoval nem tudok felvágni és megmondom öszintén nem is akarok de hát vannak sajnos ilyen fiatalok és 25 év felettiekben is előfordúl.
Nekem is van kocsi is, meg jogsi is, de nem érzem kiváltságosnak magam. Eljártam faterral dolgozni, meg még külön is,+ az ünnepekből pár év alatt összejött, annyi h tudtam venni egy autót. Azt meg h más mit gondol leszarom. Irigyek mindig is voltak, és lesznek.
19/F
Én letettem ahogy lehetett egyből, az úgymond családi autót akkor használtam amikor csak akartam, hozzá tenném, hogy nagyon keveset mentem vele, de nemvolt semmi gond.
egy Trágyahordozó wagoner+ al rottam az utakat.
Nincs azzal gond ha hamar elkezdesz vezetni, csak szép óvatosan.
Kedvenc filmembőle egy idézet idevág egy kicsikét azthiszem: "Tiszteld az autót, és téged is tisztelni fognak"
Szóval csak nyugodtan, lazán figyelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!