Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a fiatal...

Mi a véleményetek a fiatal vezetőkről? (17-20 évesekre gondolok főképp)

Figyelt kérdés

Mit gondoltok, ha valaki 17 évesen megszerzi a jogsit, és utána fél éven belül már vezet is rendszeresen? Itt most nem a részeg állatokra gondolok, akik 200-al száguldoznak és baleseteket okoznak..

Nagy kiváltság ez szerintetek?

Csak azért kérdezem, mert október végén leszek 18 éves és most tervezem elkezdeni a jogsi megszerzését, hogy a szülinapomra meglegyen, mert szeretnék egy kis használt autót (max.500 000-ig)..Én a Daewoo Matizra gondoltam, állítólag az elég megbízható, és ennyi pénzért már lehet kapni egész jókat! Budapesttől 20 km-re lakom, de a suli miatt és más egyéb elfoglaltságaim miatt is rendszeresen bejárok pestre, viszont busszal nagy a kötöttség, hétvégén van amikor 1 órát is várni kell a buszra..:S

Ti mit gondoltok az ilyen fiatalokról?

17/L

2010. júl. 19. 13:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Amiert fiatal vagy, vezethetsz normalisan. A jogsiletevesrol az a velemenyem hogy mindenkepp tedd le minel hamarabb, szerintem ha leteszed egybol miutan lehet, akkor kesobb kevesebb gondod van vele( tapasztalatbol mondom, mert latom haverokat akik 23-24 evesen kinlodnak letenni, mert nincs mar ugy idelyuk ra, mint 18 evesen lett volna). Ja es ha sikeresen megkapod ne erezd azt egybol hogy ha megvan a jogsid akkor mar rallysofor vagy:)
2010. júl. 19. 13:14
 2/12 anonim ***** válasza:

nem azzal van a baj, ha azt hiszed h nem tudsz vezetni, hanem azzal ha azt hiszed tudsz.

amm sok sikert! :)

20f

2010. júl. 19. 13:16
 3/12 A kérdező kommentje:

óóó, én biztos nem fogom azt hinni, hogy rallysofőr vagyok, szeintem pont az ellenkezője lesz :DDDDDD

Na jó, akkor megnyugodtam kicsit..azt hittem, hogy az idősebbek mind azt hiszik, hogy elkényeztetett, dúsgazdag plázacicáknak van ennyi idősen autójuk :D

Pedig szerintem nagyon jó lenne, ha meglenne a jogsim, mert nem csak magamat tudnám furikáztatni bárhová, hanem anyukámat is meg a hugomat is :))

2010. júl. 19. 13:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Én 17 éves vagyok, s valószínű, h ezen a héten fejezem be az órákat, utána forgalmi vizsga. Utána még valószínű egyedül nem fog olyan jól menni a vezetés, de kb. 1 hónap lesz a nyári szünetből, addig furikázok meg minden, s talán belerázódom teljesen. Nekünk is van egy Daewoo Matiz-unk, azzal nekem csak az a bajom, hogy benzines és nehezebb vele menni, mint a diesel-es, amivel tanulok. Persze ez gondolom nem olyan nagy probléma, csak meg kell szoknom, tehát utána én is azzal fogot átlagba autózni. 17/L
2010. júl. 19. 13:20
 5/12 anonim ***** válasza:
én ahogy megkaptam a jogsim 18 es 3 honaposan ra ket napra mentem ki becsbe...erdélyből :D nem volt egy alomutazás de aztán belejöttem 21f
2010. júl. 19. 13:22
 6/12 anonim ***** válasza:

az elkényeztetett gazdag libák nem matizzal járnak :)

de amm meg ezzel kapcsolatban miért érdekel h más mit gondol? 20 vagyok, van jogsim, kocsim, és leszarom ki mit gondol a kettőről együttvéve :D

amm a forgalomban mindig MAXIMÁLIS figyelemmel haladj, lehetőleg előzékenyen. akkor nem lesz baj. ez arra vonatkozólag tanács ha már megvan a jogsid

2010. júl. 19. 13:24
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat mindenkinek! Most szombaton elutazok, azután rögtön megyek angol nyelvvizsgára, és így még augusztus elején szeretném elkezdeni!
2010. júl. 19. 13:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Én 17-évesen raktam le 20 vagyok most ahogy kézhezkaptam a jogsit vezetek.

És most tehergépkocsira és kamionra rakom le. (Múlthéten kezdtem el a tanfolyamot).

Én egy suzuki altoval nem tudok felvágni és megmondom öszintén nem is akarok de hát vannak sajnos ilyen fiatalok és 25 év felettiekben is előfordúl.

2010. júl. 19. 17:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem is van kocsi is, meg jogsi is, de nem érzem kiváltságosnak magam. Eljártam faterral dolgozni, meg még külön is,+ az ünnepekből pár év alatt összejött, annyi h tudtam venni egy autót. Azt meg h más mit gondol leszarom. Irigyek mindig is voltak, és lesznek.

19/F

2010. júl. 19. 18:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Én letettem ahogy lehetett egyből, az úgymond családi autót akkor használtam amikor csak akartam, hozzá tenném, hogy nagyon keveset mentem vele, de nemvolt semmi gond.

egy Trágyahordozó wagoner+ al rottam az utakat.

Nincs azzal gond ha hamar elkezdesz vezetni, csak szép óvatosan.

Kedvenc filmembőle egy idézet idevág egy kicsikét azthiszem: "Tiszteld az autót, és téged is tisztelni fognak"

Szóval csak nyugodtan, lazán figyelmesen.

2010. júl. 20. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!