Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a fiatal...

Mi a véleményetek a fiatal vezetőkről? (17-20 évesekre gondolok főképp)

Figyelt kérdés

Mit gondoltok, ha valaki 17 évesen megszerzi a jogsit, és utána fél éven belül már vezet is rendszeresen? Itt most nem a részeg állatokra gondolok, akik 200-al száguldoznak és baleseteket okoznak..

Nagy kiváltság ez szerintetek?

Csak azért kérdezem, mert október végén leszek 18 éves és most tervezem elkezdeni a jogsi megszerzését, hogy a szülinapomra meglegyen, mert szeretnék egy kis használt autót (max.500 000-ig)..Én a Daewoo Matizra gondoltam, állítólag az elég megbízható, és ennyi pénzért már lehet kapni egész jókat! Budapesttől 20 km-re lakom, de a suli miatt és más egyéb elfoglaltságaim miatt is rendszeresen bejárok pestre, viszont busszal nagy a kötöttség, hétvégén van amikor 1 órát is várni kell a buszra..:S

Ti mit gondoltok az ilyen fiatalokról?

17/L

2010. júl. 19. 13:06
1 2
 11/12 Tubarózsa ***** válasza:

hali én 18évesen raktam le jogsit és kb 1,5évután kaptam kocsit, érettségire :) (17éves Opel). de suliba nem jártam vele. drága a benzin...

am sok sikert hozzá!

2010. júl. 20. 22:19
 12/12 anonim válasza:

Személyiség függő, hogy kiből milyen vezető lesz.

Van aki még 60 évesen sem alkalmas rá, de van olyan is, aki már 14 évesen képes lenne koncentrálni és hiba nélkül vezetni.

Nagyon helyes, hogy már 17 évesen megpróbálod, csak a forgalomban derül ki, hogy mennyire vagy rá alkalmas.

Én 17 évesen szereztem meg most 36 vagyok, sohasem okoztam balesetet, nem szoktam ordítozni más vezetőkkel, nem versenyzek, higgadt maradok mindig.

2010. júl. 21. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!