Kresz vizsga - szakoe digikresz?
Végigolvastam egy rakat gyk kérdést, és meg is nyugodtam, hogy mindenki túl reagálja a nehézséget.
Az e-titánt meg a szakoet nyomtattam, miután jól megtanultam mindent, végre értettem a dolgokat, tisztázódott sok minden és fantasztikusabbnál fantasztikusabb eredményekkel, 1-2 hibapont néha becsúszott, de saját figyelmetlenségem miatt vagy éppen még nem találkoztam azzal a kérdéssel...
a szakoe után átmentem a digikreszre, mert végre volt hozzáférhetésem, és pofán vágtak a tesztek a legalább 12 hibapontszámmal - bevallom belezavarodtam a két helyes lehetőség közül melyik a jobb megfogalmazás dologba, de akkor is hirtelen sokkolt ez a hibaponti difi. 3 pontosaknál nem hibáztam sehol se amúgy egyik oldalon se szóval az megy)
Most kezdek stresszelni, ha 2-3 hét múlva vizsgázom akkor mégis mire számítsak???
4 év után újra akarok vezetni tanulni, volt már sikeres kresszem harmadjára 2 hibával, de most elsőre meg akarom csinálni a kreszt a lehető legjobban - mert anno teljesen elvette a bátorságom hogy valaha is megcsináljam a kudarc után--
Köszönöm szépen a válaszokat és a priviket is!
:) meglátjuk!! Pozitív vagyok most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!