Spongag kérdése:
Szisztok. Azzal a kerdessel fordulok hozzatok h az autovezetesi vizsgara otthon hogy lehet felkeszulni? Van e valami jo modszer?
Figyelt kérdés
Par het mulva vizsgazok es addig szeretnek rendesen felkeszulni.2015. szept. 3. 23:21
1/3 anonim válasza:
Nincsen, ezert toltottel el x orat a tanuloautoban.
Esetleg telken belul vezetgethetsz otthon, parkolast ilyesmit, de lehet hogy rosszabb is ha masik autot szoksz meg.
2/3 anonim válasza:
Nincs módszer. ha nem vagy felkészült, ne menj még vizsgázni, vegyél mág 1-2 órát. Ilyenkor ennyi is sokat segít. De ha az oktató szerint is kész vagy, akkor menni fog :)
3/3 anonim válasza:
Én gyakoroltam mindent, tolatás, parkolás stb.. meg forgalom helyett üres elzárt úton, azt megbuktattak olyasmiért ami nem is lehet hiba. Másodszorra átmentem, pedig a vizsgabiztos rohadtul kapaszkodott mert direkt ráhoztam a frászt. Azt mondta átenged, de jobban gazdálkodjak a sebességgel. Azóta vezettem amióta a lábam elérte a gáz és a fékpedált. Az oktatóm nem is értette, hogy mit kellene megtanítani, mégis elhasaltam. Szóval kell a pótvizsgadíj, azt a többi a szerencsén múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!