Kresz vizsga után mennyit kell várni vezetésre?
Budapesten szinten minden iskolánál várni kell 2-3hónapot. Vagy ha adnak is órát pár héten belül, akkor lehet, hogy a következő alkalom is pár hét múlva lesz.
Egy oktató csak akkor tud új tanulóval kezdeni, ha a régieket levizsgáztatja. Ezt meg előre nehéz megmondani mikor lesz...
#1 vagyok.
Én is leírom a konkrét példámat.
Tavaly szeptember végén vizsgáztam, november második felében ültem először kocsiban úgy, hogy az oktató a család barátja (velem együtt vizsgázó, szintén hozzá váró tanulók február-márciusban ültek először kocsiba)
Ez szerintem iskolafüggő. Amikor a kresz után egy héttel (még április közepén) voltam elsősegély vizsgán, akkor ott ült mellettem olyan, aki a Csigáéknál van és 2,5-3 hónapot kell várnia, hogy oktatót kapjon. Megijedtem, hogy "jesszus, mi lesz itt" - nem volt sürgős, de azért mégis.
Én egy kisebb iskolánál bementem még aznap. Kaptam telefonszámot, felhívtam s rá egy hétre mehettem vezetni. Hozzáteszem, hgoy nekem csak munka után és a hétvége volt jó. (Ha te tudsz menni gyakrabban, vagy kötetlenebbül, akkor gyorsabban fogsz végezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!