Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem le a vizsga...

Hogyan győzzem le a vizsga drukkot?

Figyelt kérdés

Tehát az lenne a kérdésem,hogy hogyan győzem le a vizsga miatt keletkezett idegességem?

Már 2 szer buktam meg forgalmin mert egyszerüen olyan ideges vagyok hogy nem tudok figyelni.

Normál órán hiba nelkul végig tudok menni bármelyik utvonalon..

Személyes tapasztalatokat szivesen el olvasok.

Bocsi hogy hosszu lett,köszi hogy végig olvastad :)

2015. aug. 30. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Sehogy. De ha nem tudod legyőzni ezt a problémát mi lesz ha rád dudálnak? Vagy ha beül melléd valaki aki nyomás alá helyez? Relaxálj mert attól hogy egy vizsgabiztos beül melléd még nem történik semmi.
2015. aug. 30. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Először én is annyira izgultam, hogy nem tudtam rendesen figyelni, mentem egyenesen, bejött elém a terelővonal (4 sávos út szűkült kettesre, szaggatott jött elém, maradtam az én oldalamon), és már a zebrát figyeltem előrébb, nem vettem észre h sávot váltottam, lemaradt az index, rögtön meg is buktam.

Másodjára már kevésbé volt szigorú az ellenőr, hagyta, hogy többször is korrigáljak parkolásnál, mert elég rosszul ment, úgy izgultam, hogy remegett a lábam a kuplungon... na utána a többi parkolást meg se csináltatta, csak vezettünk, azt látta h megy (volt indulás emelkedőn, nagy kereszteződések, minden). Utána mentünk a pályára, kezdte sorolni a hibáimat, már azt hittem h megint megbukok, de aztán átengedett 4 hibavonallal :D

nincs ötletem, h lehetne legyőzni a vizsgadrukkot...

2015. aug. 30. 19:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem attol parázok be hogy be ül mellém valaki,hanem folyton azon kattogok,hogy sikerülni fog-e...

Köszi mind kettőtöknek a választ! :)

2015. aug. 30. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ezzel én is így voltam, oktató mondta h ültessem be anyámat meg apámat h szokjam az izgalmat, jöttek is nem is egyszer, de tőlük nem izgultam. Azért nagy különbség van, hogy ha valamit elrontasz, akkor kapsz egy kis szülői lecseszést vagy megbuksz a vizsgán...
2015. aug. 30. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Miken buktad el?

Én azt gondolom, egyszer el lehet izgulni egy vizsgát, de ha ez többször megtörténik, ott már baj van. Nem mondom, hogy a vezetéssel... de az ilyen jellegű problémát az oktatónak is fel kell ismernie és tudnia kellene rá a megoldást. Mi pl plusz órákat mentünk, mert úgy látta, hogy fejben még nem vagyok képes a vizsgára. Aztán vizsga előtt mondta, hogy legalább 6 órával túlbiztosítottuk, és közel sem kell annyi a vizsgán, mint amit órán csinálok. Mondjuk ez nem volt megnyugtató, mert a vizsgáig soha, egyszer sem mentem úgy, hogy ne kelljen belenyúlnia. Pedál, váltó... vagy a kormány... valamibe mindig belenyúlt, még vizsga előtt 20 perccel is... a vizsgám meg sikerült (bár egy lyukas garast sem adtam volna érte).

Szóval ezt fejben kell rendbetenni. Nem praktikák kellenek, hogy mit tudsz csinálni ellene, egyszerűen túl kell lépni ezen. Ha az az ára, hogy pl még mész 5-10 órát, akkor úgy.

2015. aug. 30. 22:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Már vettem plussz 10 órát 11.-én megyek vizsgázni..
2015. aug. 31. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!