Lányok! Kinek ment közületek nehezebben a vezetés? Váltás, lábtechnika stb?
Én úgy érzem, nagyon nehezen ment.
Állandóan ideges voltam. Volt gondom a lefulladással. Bár így utólag az autó is szar volt. Mert a sajátommal sose fulladok le. A tanulóval meg állandóan. Néha ültem bent, amikor más vezetett és ők is lefulladtak. Nekem ez nagyon megnehezítette a dolgomat és tök bénának éreztem magam miatt.
Vizsgára is úgy mentem, hogy én semmit sem tudok.
Úgy éreztem, hogy nem érzem az autót.
Aztán a vizsgáztató pont azt emelte ki, hogy jól kezelem az autót :)
Őszintén, én csak akkor éreztem úgy, hogy teljesen összeállt a kép, amikor már megvolt a jogsim és már kb. fél éve vezettem.
2: Ezzel én is így vagyok :)
Szerintem hátrafelé sokkal könnyebb.
Jelen :)
az oktató azt mondta, a jogsim neki egy új váltóba/kuplungba fog fájni... volt, hogy álltunk a parkolóban és álló motor mellett fel-le váltogattam.
Jobb és bal simán összekeveredik tanulóautóban. egy idő után a színek is.
Parkolni nem tudtam, mocskosul sok óra kellett, hogy megértsem, mikor mit és miért csinálok.
Jó példa vagyok... mindenre, amit vezetni tanulás közben el lehet rontani :D
#4es vahyok, és igen, hátrafelé sokkal, de sokkal könnyebb parkolni. lényegében a megfordulások és a hátrafelé parkolás egyáltalán nem okozott gondot. y-t és saroktolatást pl első pillanattól kezdve éreztem, azonnal tudtam.
ellenben merőlegesen előre... ó jaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!