Jó kamionos oktató?
Akkor én hazudok, de ilyen szerintem nem létezik. Az országban ha jól tudom csak a kamionsulinál oktatnak nyerges szerelvénnyel, ha ott vna jó kamionos oktató akkor szerencséd van, ha nincs akkor bukta.
Így nehéz lesz, mert te már a választ eldöntötted magadban.
Évi 50-60ezer? Ha ennyit vezetsz(amit kétlek), akkor nem nézel be semmilyen kereszteződést sem, tehát nem lesz gondod!
Vagyis te hazudsz, és nem vagyok benne a dologban semmilyen szinten.
Kamionos oktatás nincs, nem is volt, max C+E kategória, de akkor ez neked menni fog könnyedén!
Egy kamionsofőr
John_McClane! Név szerint ismersz valakit, akit tudsz ajánlani?
Második!
Én levezetem a 50-60 ezer kilométeremet, ugyanakkor erősen gyanítom, hogy az utolsó megállapításom rád is vonatkozik vagy egész egyszerűen tájékozatlan ill. "strucc" vagy a területen. Írd be az autósiskola - felőlem írhatod kamionnal is - meg korrupció kulcsszavakat a google-be majd utána konzultáljunk, ha már életből hozott tapasztalatról nem igazán beszélhetünk a te esetedben. Nem tudom, mit értesz döntés alatt, hisz nem döntöttem el semmit, azon kívül, hogy vizsgát szeretnék tenni. Ha már legalább nem tudsz ajánlani egy jó oktatót, akkor légy szíves ne gyere ide hülyeségeket írogatni.
Akkor a te arrogáns stílusodban válaszolok, kedves kérdező!
Ahogy a kérdést feltetted, az alapján mindenki balfék(majdnem mindenki), csak te vagy szupermen! Nem lesznek gondjaid a C+E vizsgán, ha valóban ekkora rutinod van!
"ha már életből hozott tapasztalatról nem igazán beszélhetünk a te esetedben."
Tényleg nincs tapasztalatom, 17 éve vagyok kamionsofőr!
"de nehezemre esik elviselni, ha valaki idegesít eközben,", a hervasztó hír az kedves Szupermen, hogy az oktatót el kell viselni, még akkor is, ha ez idegesít. Nekem is voltak már bevett szokásaim, amikor E kategóriára mentem, de elviseltem ha az oktató beleszólt, hogy ne belül fogjam a kormányt, ne egy kézzel, stb.
Az utolsónak! Tegye fel a kezét akinek bármilyen jogosítványa van és a vizsga előtt nem lengették be neki a kenőpénzezés lehetőségét?
Tessék, felteszem. Nem akartak kenőpénzt!
Kedves nagylaszlobeta!
Köszönöm, hogy legalább van itt egy valaki, aki nem akar hülyének nézni.
Kedves Második!
Köszönöm a tájékoztatást, az általad leírtakból csak az derül ki, hogy 17 éve még máshogy állt a kamionos oktatás e téren. De ma - az én ismeretségeimből hozott tapasztalatok alapján - nem így áll a helyzet (Nem véletlen nem akarok menni egyik ismerősöm oktatójához sem, remélem megérted!). Amúgy kb. most tartunk az X.-ik hozzászólásnál, de érdekes módon egyikőtök sem tette le a névjegyét egyetlen egy oktató mellé sem, akiről halálbiztosan tudja állítani, hogy megfelel a kiírtaknak. Innentől kezdve abszolút megalapozottnak tartom az összes állításomat a témában! Amúgy szeretném ha majd kicsit beszámolnál arról is, hogy mit mesélt neked a google, a korrupciós, de még inkább a hülye kereszteződések témában. Csak mert állításod szerint nem lehet bezavarni egy kezdőt a málnásba és gondolom ezek szerint te teljesen elégedett vagy pl. Budapest forgalomirányításával, hisz gondolom az egy tökéletes rendszer, ahol csak és kizárólag az egyén tud hibázni (És még én vagyok az arrogáns??!). Szerintem meg csak fáj az igazság az összes oktatónak és szeretnék elsunnyogni a témát. Szégyelljék magukat! De mint mindenütt biztos van kivétel, csak nem ti vezettek el hozzá. Ennyi. Kérem csak az írjon, aki tud ajánlani egy olyan oktatót, aki ahhoz hasonló volt, mint aki mellé másodjára ültem a B-s jogsinál. Egyszerű. Ellenkezője annak, mint akit a kérdésemben leírtam. A többi kretén kíméljen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!