Na hogy is van ez a kamionos jogisitvány?
kell a páv? de mikor kell? s hogy kel lelkezdeni?
melyik páv kell.
sorrendben érdekelne jövő héten kezdeném nyiregyházán educarban.
Ahhoz hogy dolgozhass kell PÁV.
Elég a PÁV III. is, de ha később akarsz mondjuk ADR-t, vagy "D" jogsit, akkor érdemes egyből a II-est csinálni.
Szerintem még a tanfolyam megkezdése előtt intézd el. ha netán valamiért nem sikerül, akkor nem buksz be egy zsák pénzt.
Lehetőség van a jelentkezésnél mindkét kategóriát bejelölni, így ha a II-es nem sikrül, még megadhatják a III-ast. Persze ez dupla díj. Egyébként nem vészes a vizsga.
Semmi bonyolult nincs az elkezdésében. Letöltöd a jelentkezési lapot (a webcímet már nem tudom, de a google a barátod), beküldöd, ők meg kb. 2 hétre rá behívnak. A tanusítványt a helyszínen ki fogják adni.
Jah igen! A II-es orvosit vidd magaddal! Lehet, hogy el is fogják venni, bár nálam rendes volt a hölgy és megkérdezte, hogy van-e tartalékom belőle. Ugyan volt, de nemmel feleltem, így lefénymásolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!