Mit mondjak az oktatómnak, ha váltani akarok?
Hát igen, ezek ismerős szövegek. Én is most tanulok, de egyre fogy a kedvem.
Ha váltani akarsz, akkor kerec-perec meg kell mondanod neki. Nincs más megoldás.
Ha gondolod, privátban mesélhetsz többet is.
Te fizetsz, ő szolgáltat. Vagy meg kell vele beszélni, hogy normál hangnemben beszéljen veled, vagy simán megmondani, hogy úgy érzed, nagyon nem passzoltok össze, másik oktatót szeretnél.
Amúgy nem általános, hogy így beszéljenek az oktatót. A tanuló kocsi volt az első életemben, ahol volánnál ültem, és egész tanfolyam alatt 1x sem emelte meg az oktató a hangját, nem tett sértő, flegma megjegyzéseket, viszont cserébe rendesen oktatott és megtanított kocsival közlekedni.
Ennyi pénzért, ez a minimum, hogy végezte a dolgát.
Mondd meg neki, hogy nem esik jól, ahogyan beszél veled, és nem segít abban, hogy megtanuljon rendesen vezetni.
Én ugyanebben a helyzetben voltam, mikor tanultam, csak engem annyira bántott az oktatóm a szavaival, hogy szó nélkül átmentem másik oktatóhoz.
Annyira örülök, hogy meghoztam ezt a döntést, megszerettem a vezetést, és azóta már jogosítvánnyal a kezemben járom az utakat.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!