Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha kocsiból mértek éjszaka az...

Ha kocsiból mértek éjszaka az is villan?

Figyelt kérdés
Az lenne a kerdesem ha jàrőrkocsiból mértek éjszaka es körűlbelűl 65el mentem 50 es tàblànàl szmíthatok e büntetésre ha visszamentem a rendőrhöz és megkérdeztem h bemértek e ő pedig azt vàlaszolta hogy nem! El lehet ezt nekik hinni? A masik hogy ha kocsibol mernek ejszaka az is villan? Köszi a valaszt!

#gyorshajtàs
2015. júl. 18. 00:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem, éjszaka már nem villan, nincs vaku, viszont van infralámpa, az világítja meg a rendszámot, hogy látható legyen a felvételen.

Ha a rendőr azt mondta nem mért be akkor nagy valószínűséggel igazat mond. Ha 50 a megengedett akkor úgy kell számolni, hogy 69-től készít felvételeket a gép, az alatt egyenlőre nincs szankció.

2015. júl. 18. 00:25
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
68tól készít okostojás
2015. júl. 18. 00:38
 3/3 anonim ***** válasza:
lehet viccelődni is, mondjuk saját mobillal..az is villan..hadd izguljon a versenyző...
2015. júl. 18. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!