Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ki kellett volna szednem a...

Ki kellett volna szednem a majom csajt a kocsiból?

Figyelt kérdés
Ma amíg a kereszteződésnél vártam egy csaj pofákat vágott és majomkodott a kocsiból, ami pont mellettem állt. Szerintetek ki kellett volna szednem a kocsiból?

2014. aug. 23. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bejöttél neki, és így akart ismerkedni :)

Miért nem "majomkodtál" vissza?

Kérdésedre a konkrét válasz: Nem

A közlekedés gépkocsival nagyon megterheli az emberek idegrendszerét (a tiedet is), így ingerlékenyek és hülyék lesznek. Az erőszakos viselkedés erősen mellőzendő. Legyél megértő és segítőkész.

2014. aug. 23. 17:52
 2/8 RRR ***** válasza:

nem

minek süllyednél le a szintjére??

2014. aug. 23. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Majd ha egy 120 kg-s kigyúrt kopasz állat csinálja veled ugyanezt, akkor is gondolkozzál, hogy ki kellett volna-e szedned a kocsiból :D
2014. aug. 23. 18:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Barátja vezette a kocsit, ha kiszedtem volna akkor nyilván kapott volna ő is.
2014. aug. 23. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem kérdezted meg, hogy miért csinálja, mi baja van, ismer-e téged? Ha velem történt volna mindez, biztos megkérdem, mint ahogy meg is szoktam, ha ilyesmit látok. Év elején pl. egy fickóról kiderült, hogy részeg volt, emellett pedig, hogy ugyanabba az iskolába járunk, azért nézett annyira, utánamfordulva, meg minden.
2014. aug. 23. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
inkább felszedtem volna, üljön be mellém és majomkodjon az ölemben
2014. aug. 23. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:

"Barátja vezette a kocsit, ha kiszedtem volna akkor nyilván kapott volna ő is."

Jól van, terminátor, higgadj le...

2014. aug. 24. 00:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Te mekkora barom lehetsz, azért mert valaki pofákat vág, rögtön erőszakhoz próbálsz folyamodni. "Ki kellett volna szednem a kocsiból" - ez a mondat már jellemzi az értelmi szintedet. Simán el tudom képzelni, hogy előtte valahol leszorítottad őket, vagy ilyesmi, csak rohadtul nem érdekel, és észre sem vetted, mert te vagy terminátor. De ha nem így történt, akkor sincs jogod ilyesmit tenni.
2014. aug. 24. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!