Bp- en fizetős parkolónál miután kiszálltam a kocsiból mennyi időm van jegyet vásárolni?
Sztem ilyen nincs...
Ha ennyire gyökér volt az őr,
akkor máskor szedd le a rendszámot
amíg jegyet venni mész!!
Azalatt a 10 perc alatt nem fogják tudni elszállíttatni amíg megjárod az automatát!
Ha meg utánna szállíttatják el amikor már ott a jegy az ablakban meg a rendszámot is visszaraktad akkor meg simán perelhetsz!!
Ez oké ,de ha te elmész a másik utcába jegyet venni,és közbe lefotoz ,akkor ha 5 percen belül van a jegy,akkor nap végén törölnek a rendszerből?Jah igeeeeeen.....
Tudjátok miért????
Válasz.:Múltkor állt egy BMW X5 az utcán ,jött a parkolóőr,megbüntette a kocsit,jött egy kapubol a tulajdonos kiabálva,az őr mondta,hogy nem lehet visszavonni,de vegyen jegyet,és azt is lefotozta és ennyi.
Akkor nem értettem minek vesz jegyet ha ugy is elmegy,de most már tudom
Utolsó: ez teljesen normális dolog, amit irtál.
Ismerősömet úgy is büntették meg, hogy VOLT érvényes parkolójegye, de valamiért mégis kikerült a kispiros. Később felmutatta az érvényes parkolójegyet az ügyfélszolgálaton és törölték az esetetet, megúszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!