Kamaszok, nektek tetszik kegy ilyen traktor? (Rába 250)
Figyelt kérdés
Főleg a lányok miatt gondolunk venni, ha egy kisebb kitermeli az árát ötször is egy évben, akkor minek egy ilyen nagy böszme, de gondolnom kell a többi kamaszra is, hogy sokan azt mondják, tényleg MTZ-vel dolgozol? Ezért gondoltam ,hogy nagygép kell.
A gyerekek úgy is cikinek tartják a kisebbeket lásd MTZ 82 , ezért amikor nagyot látnak elámulnak. Meg csak 250 paci.
Van saját kocsim, ne féljetek és jogsi is, azzal járok a lányokhoz nem traktorral.
2015. jún. 17. 18:43
1/11 anonim válasza:
vhtfck? Ez valami trollkérdés? Mert ha komolyan gondolod az fullgáz.
hát nálam abszolute nem jönnél be, bocs.
2/11 anonim válasza:
ó, te voltál már régebben.
helló ismét
3/11 anonim válasza:
ha nem ez a színvonal, akkor felejtős vagy...
5/11 anonim válasza:
kár, hogy a kérdést nem lehet piroskezezni...
6/11 anonim válasza:
nemrégóta vagyok a gyik-en, ígyis elpusztult már vagy 38174891739millió agyselytem az ilyen kamukérdésektől dde ha mégegy ilyen kérdést elolvasok hivatalos agyhalott leszek sztem.. xd
7/11 anonim válasza:
hát utolsó, szerintem alapból nem lehetett túl sok agyselyted :)
8/11 A kérdező kommentje:
Jó ,mert akkor nekünk is ki kell adnunk 5 milliót és kb 10 milliót a munkaeszközeire.
2015. jún. 17. 21:21
9/11 anonim válasza:
Fika. Ma már a Claas Xerion a menő :D
10/11 anonim válasza:
Most ti egy gépen veszekedtek?!
Butaság ilyet csinálni!
De remélem, hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!