Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nyolcadikosok! Nektek hogy...

Nyolcadikosok! Nektek hogy tetszik eddig a 8. osztály? Meséljetek!

Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 09:29
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas,az osztály kaki, a tanulnivaló és az elvárás túl sok.
2014. szept. 21. 11:03
 2/31 A kérdező kommentje:
:(
2014. szept. 21. 12:01
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Szornyu.mar most elegem van ebbol a hajtasbol.a tanarok konkretan le se .....,hogy mennyit kell igy is tanulnunk,minden eddiginel durvabb felelesek,dogak vannak.minden nap gorcsolok a felvetelin,nem igazan vannak nyugodt napjaim.es meg csak szeptember van...alig varom,hogy vege legyen ennek az evnek.
2014. szept. 21. 13:40
 4/31 A kérdező kommentje:
:(
2014. szept. 21. 13:43
 5/31 anonim ***** válasza:
50%
Atyaég. Minden nap görcsölni egy nyolcadikos felvételin? Nem ajánlom nektek sem a gimnáziumot, sem a főiskolát...
2014. szept. 21. 13:45
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig nem rossz, bár tényleg több a tanulnivaló, dolgozatot még nem nagyon írtunk, de felelni már többször feleltünk. Osztályommal nincs semmi bajom, de nem szeretem annyira őket. A sulimat viszont imádom, szinte minden tanár kedves:) Rengeteg szakköröm van, és ebben az évben is próbálok kitűnő maradni (tavaly csak a tesi rontott be év végén:( )
2014. szept. 21. 14:18
 7/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

Én sajnos magántanuló vagyok :(

2014. szept. 21. 14:33
 8/31 anonim ***** válasza:
50%
#5: Tudod,a varos egyik eros gimnaziumaba szeretnek bejutni,ahova tobbszoros tuljelentkezes van.minden nagykepuseg nelkul,nem vagyok buta,viszont a suliban nem kapom meg azt a kepzest,ami ide kellene,ezert magantanarokhoz jarok.na EZERT gorcsolok:) ne itelkezz ugy,hogy nem ismersz.en sem igy allnek a dologhoz,ha nem lenne ra okom.a nyelvvizsgan egy percig nem aggodtam;)
2014. szept. 21. 14:57
 9/31 anonim ***** válasza:
40%
#8 Mi lesz veled az érettségi előtt?
2014. szept. 21. 15:14
 10/31 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik.:) Bár sokkal több a tanulnivaló, a házi feladat, és az elvásások, sokkal könnyebb a tananyag, mint hetedikben. Az osztályközösség jobb lett, megtaláltam a legjobb barátaimat, egész jók a jegyeim. Csak a felvételitől félek kicsit, mert matek tuti 5 pontos lesz.:D De egyébként nagyon jól kezdődik az évem, de gyorsan megy az idő, és nem várom a ballagást. :( De aaa, tényleg nagyon jó tanévnek nézünk elébe.
2014. szept. 21. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!