Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nyolcadikosok! Nektek hogy...

Nyolcadikosok! Nektek hogy tetszik eddig a 8. osztály? Meséljetek!

Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 09:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
51%
Kilencedikes vagyok és én is átéltem. És olvasom az előttem lévő kommenteket. Fölöslegese ezen ennyit izgulni és lesz még rosszabb is.
2014. szept. 21. 18:55
 12/31 anonim ***** válasza:
A 8. egy babazsúr a későbbiekhez képest.Akik már most kivannak nem tudom mi lesz velük 11. meg 12.-be.:D A fősuliról,egyetemről nem is beszélve ahol egy zh olyan mint 10 emelt szintű érettségi.:D
2014. szept. 21. 19:33
 13/31 anonim ***** válasza:
51%

szegény kis nyolcadikasok

a 8 osztály még lightos a középiskolához képest

2014. szept. 21. 20:20
 14/31 anonim ***** válasza:

én tavaly voltam 8.-os.

semmi különös nem volt, ugyanúgy nem tanultam semmit, de mégis 4-5 lettem félévkor. második félév még jobb volt, tanárok nagy része is lazább lett, jóformán nem csináltunk semmit. tanulni ott sem tanultam, csak a témazárókra. ez a 9. se para, nem tudom ki mit görcsöl ezen..

2014. szept. 21. 20:29
 15/31 anonim ***** válasza:
A nyolcadik könnyű volt, és eddig a gimnázium is az. 11. osztályos vagyok, de eddig egyszer sem éreztem úgy hogy áthatolhatatlan fal állna elöttem. A felvételi miatt se kell izgulni, én a város legjobb gimijében vagyok, és többszörös túljelentkezés mellett is bejutottam, pedig eléggé elrontottam. Magamhoz képest.
2014. szept. 21. 22:27
 16/31 anonim ***** válasza:
Hülyéskedtek gyerekek? :D A nyolcadik az egyik leglazább, legkönnyebb év. Utána már csak rosszabb lesz. Bár azt sem tudom megérteni, hogy egy 9.-es 3 hét alatt ezt hogy szűrte le, de való igaz, hogy lesz még rosszabb is, csak nem az első pár hétben.. :))
2014. szept. 21. 23:40
 17/31 anonim ***** válasza:
Egyik nyolcadikos válaszoló vagyok, akinek tetszik eddig a 8. Komolyan, menjetek már, hetedik ezerszer nehezebb volt, nyolcadik egyáltalán nem para.xd Több házi hajaj most mi lesz, több tanulás... hát megéri, második félévben lehet lazítani. Nyugalom már emberek, érettségi előtt mi lesz veletek.xd so don't sress. Nem kell nagy hűhót csapni.
2014. szept. 22. 20:37
 18/31 anonim ***** válasza:

Végre itt van valaki, aki megért. Komolyan, nem értem mi az Istent kell egy központi felvételin görcsölni. Az a feladatlap annyira alap dolgokat kérdez, hogy ha nem csinálod meg jóra, nem vagy gimnáziumba való. de még szakközép iskolába sem.

Mi a lótúró lesz veletek érettségi előtt? Aztán megy egy zh előtt, államvizsga előtt? Szedjétek össze magatokat, mert ez semmi a későbbiekhez képest.

2014. szept. 22. 21:17
 19/31 A kérdező kommentje:
Mi 7.-ben megírtuk az egyik magyar központi felvételit. Nem is volt nehéz. 50 pontból 46 pontom lett. :)
2014. szept. 22. 21:19
 20/31 anonim ***** válasza:

"az egyik magyar központi felvételit"

Miért, több is van?

2014. szept. 23. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!