Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nyolcadikosok! Nektek hogy...

Nyolcadikosok! Nektek hogy tetszik eddig a 8. osztály? Meséljetek!

Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 09:29
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy valamelyik évit (talán a 2013-ast)
2014. szept. 23. 16:53
 22/31 anonim válasza:
hát fáradt vagyok. :(( meg 1 héten két napon is 7 óránk van. egész nap étlen-szomjan nem jó. nem tudom hogy késöbb a gimiben hogy fogok kibírni akár 9 órát : / tudom enni kéne de nem tudom mit vigyek a suliba....
2014. szept. 23. 17:05
 23/31 anonim ***** válasza:
Utolsó, én egy szendvicset viszek, meg egy csokit, és úgy elvagyok 6-7 órát :)
2014. szept. 23. 18:23
 24/31 A kérdező kommentje:
Én tavaly szendvicset vittem vagy uzsonnás dobozba az esti vacsorát pl. rakott krumpli, rántott hús+valami gyümölcs. Ha 6-7 órám volt vittem joghurtot is.
2014. szept. 23. 18:31
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nyolcadikos vagyok. :)

Nekem eddig egész jó, alig tanulunk, írtunk pár dogát de egyáltalán nem vészes. :D Mivel én jó tanuló vagyok, ritkán felelek, úgyhogy én nem igazán erőltetem meg magamat. A matek nem igazán megy, abból járok magántanárhoz, a többi pedig könnyű (talán a kémiával állok hadilábon...). A központitól nem igazán félek, magyarból jó vagyok, a matek meg... hát megpróbálok minél jobban teljesíteni! :D

2014. szept. 23. 18:51
 26/31 anonim ***** válasza:
35%

#22...Tehát te inkább éhen döglesz és szomjan halsz, minthogy fogj két vajas zsemlét egy üveg vízzel? Gratulálok.

Nem rossz egyébként. Éjjó nyolcosztályos, nem kell a felvételire sem készülni. :) /Most fognak lepontozni./

14/L

2014. szept. 24. 16:53
 27/31 anonim ***** válasza:
Amúgy hetedikesen(tavaly, na) megírtuk a magyart irodalmon és én külön megnéztem a matekot is, hát ritka nevetséges. :)
2014. szept. 24. 16:54
 28/31 anonim ***** válasza:
Olyan mint eddig, kicsit rá kell kap solni de nem vészes :) engem nem érint a felvételi mert 8 osztályos gimis vagyok és nagyon szeretem :)
2014. szept. 25. 14:35
 29/31 anonim válasza:

Penryn: inkább anyukádnak gratulálj amiért egy ilyen bunkó gyereknek adott életet mint te...

23, kérdezö: köszi

2014. szept. 25. 20:44
 30/31 anonim ***** válasza:
En tavaly voltam nyolcadikos, a felveteli nem olyan nehez, mint gondoltam :) ne izgulj miatta, nekem mindig az jutott eszembe, hogy hany ember tulelte ezt mar...a nyolcadik semmi, a masodik felev meg egy nagy logas. Elso felev kemeny, de a masodik...semmi:) felvetelit megelozo napon sportolj, fekudj koran, egyel mandulat (serkenti a gondolkozast), jol reggelizz be. Nekem ezek valtak be;)
2014. szept. 29. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!