Lányok? :$ Gyertek mondjatok véleményt! 12-18 nektek tetszik?
Figyelt kérdés
Facebookon az egyik ismerősöm ilyen pont jó srác es kb 3 hete elkezdett edzeni es ide jutott : [link] mikor megláttam nem hittem a szememnek:o en teljesen elolvadtam nagyon tetszik ez nekem tökéletes az a pont jó izmos.:3 Vélemény?2014. nov. 29. 11:41
1/20 A kérdező kommentje:
Es 15 lesz tavasszal:3
2014. nov. 29. 11:52
2/20 anonim válasza:
Mármint a 12-18 azt jelenti, hogy annyi idősek válaszát várod? Akkor én egy kicsit már öreg vagyok. Viszont azt mondom, ne a külső alapján ítélj. Az nem jelent semmit. Én egyébként semmi extrát nem látok rajta. Egy átlagos fiú, ennyi. :)
3/20 anonim válasza:
Ha ez az izomtomeg valoban 3 het alatt kerult ra, akkor 3 het alatt el is fog tunni rola:D Lufifiu
5/20 anonim válasza:
3 hét alatt ide a 0-ról? nincs olyan koksz még a világon:D
vagy honnan kezdte? arról linkeljél képet.
7/20 A kérdező kommentje:
Állítólag 3 hete én sem hittem el de nem tudok több képet mert nincs olyan képe ami ne takarná a kezét meg eddig nem is volt profilképe csak kb 3 hónapja rakott fel 1-2 profilképet es valahogy megváltozott mert ő egy csendes gyerek is meg gondolom valakiért csinálja ezt.
2014. nov. 29. 12:13
8/20 A kérdező kommentje:
Átlagos ezt nem annak nevezném ilyen testel nem az az átlagos akinek semmi izma sincs de ennek van!:o
2014. nov. 29. 12:15
10/20 anonim válasza:
nem tetszik, mert nem ismerem a személyiségét és nem látom az arcát.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!