Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok? :$ Gyertek mondjatok...

Lányok? :$ Gyertek mondjatok véleményt! 12-18 nektek tetszik?

Figyelt kérdés
Facebookon az egyik ismerősöm ilyen pont jó srác es kb 3 hete elkezdett edzeni es ide jutott : [link] mikor megláttam nem hittem a szememnek:o en teljesen elolvadtam nagyon tetszik ez nekem tökéletes az a pont jó izmos.:3 Vélemény?
2014. nov. 29. 11:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ezalapján nem tudom megitélni. Ahoz látnom kéne az arcát is :S
2014. nov. 29. 13:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem különösebben érdekel a fiúk teste, lehet ilyen, lehet fele akkora, ha buta és nem lehet vele beszélgetni, eszembe se jut. Remélem rájössz hogy nem a külső a minden. 14 éves koromban még engem is érdekelt, azóta egyre inkább nem. 19L
2014. nov. 29. 13:57
 13/20 anonim ***** válasza:

3 hét alatt nem lehet látványosan izmosodni.

Egyébként ez elég kevés izom még, ami rajta van. Szóval elférne még bőven izom, de nem rossz.

2014. nov. 29. 14:25
 14/20 anonim ***** válasza:
ja, és 17L vagyok
2014. nov. 29. 14:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Az izmok? Jók. Bár lehet kicsit már túl sok nekem. Az arcát nem látom, nem tudom, milyen ember valójában, szóval nagy véleményt nem tudok mondani.:D
2014. nov. 29. 14:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Amennyit így látok belőle az tetszik, még van hely az izomnak, van még mit edzeni, de a nagyon nagyon izmos fiúkat sem szeretem. Viszont magát a fiút nem tudom megítélni, hiszen nem látom őt, nem ismerem, de eddig szerintem nincsen vele baj. Amúgy az a 3 hét nekem is gyanús....
2014. nov. 29. 15:14
 17/20 anonim ***** válasza:

jeff seid nézett ki így kb. 15 évesen

csak ő már 12 éves kora óta nyomta, rendes kajával, koksszal meg mindenféle tápkieggel és pluszba ő még egy genetikai mutáns is kb.:D

szóval átlag embernek ez a forma még koksszal meg tápkieggel is lehetetlen 3 hét alatt.

2014. nov. 29. 15:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Felfújt izmok.Semmit nem érnek.Ha abbahagyja és nem csinálja ugyanolyan intenzitással mint eddig olyan szépen leereszt hogy csak na.Egyébként nem szabad külső alapján ítélni.Ha lehet vele érdemben beszélgetni akkor oké de ha nem akkor hiába pumpálta fel magát.
2014. nov. 29. 19:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy ezért a pokol tüzén fogok elégni, de én ezekről a tükörben feszítős retricás fotókról rögtön a tizenkettő-egytucat, buta átlagjózsikra asszociálok, velük meg nem jövök ki jól.

Nem gondolnék az illető srácról semmi különöset, illetve talán mégis, egy kissé komolytalannak tartanám.

2014. nov. 29. 20:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Enyhe önreklám :DD elég átlátszó vagy.

amúgy meg COCALAAAAAR

2014. nov. 30. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!