Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért lettek nagyon drágák a...

Miért lettek nagyon drágák a kerékpárok?

Figyelt kérdés

1993-ban vettem egy kerékpárt 23.000 ft.-ért, most le szerettem volna cserélni, de amikor megláttam, hogy minimum 50.000-től indulnak, és határ a milliós tétel, dobtam egy hátast.

Miért lettek ilyen drágák? Ennyire jó alapanyagokból készülnek?

2015. máj. 1. 06:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%

Nem lettek drágábbak, csak az igényes modellek drágák. De akinek nagyok az igényei, az áldozzon is rá.

Én 15k-ért vettem tavalyelőtt a Tescoban. Úgy hívom, hogy Tesco gazdaságos hulladék. De legalább nem kár érte, ha elviszik. Egyszer cseréltem rajta pedált (500 ft), egyszer váltógombot (300 ft), egyszer vezetőtárcsát (200 ft), a matricák alatt rohad, azt bekentem alapozóval, és ennyi. Nálam a kerékpár nem presztizskérdés, hanem egy eszköz, ami engem szolgál. Ha innen közelíted meg a kérdést, egyáltalán nem drága a biciklizés. Na jó, a lámpa valóban minőségi legyen, mert egy jó előrevilágító életet ment. :)

2015. máj. 1. 15:58
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat: igazatok van, hogy infláció meg minden ilyesmi.

Szerintem azért van egy olyan oldala is, hogy mivel előtérbe szeretnék sokan helyezni az egészséges életmódot, ezért fel lett kapva a kerékpározás (is), így lett egy árfelhajtó ereje is az egésznek.

2015. máj. 2. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!