Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nagy testsúlyhoz milyen női...

Nagy testsúlyhoz milyen női kerékpárok vannak?

Figyelt kérdés
Legalább 150 kilót kellene kibírjon. Milyet vegyek?

2014. júl. 17. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Amire rá van írva hogy ki bír 160 kilót is.

Amúgy kisebb kerekűnél tökéletes egyensúly híján is jobban lehet haladni, és a könnyebb, de megerősített kerékpárok ha van rá pénzed is jobb konfortott nyújtanak, plusz kevesebb plusz súlyt. Egy alap váltó viszont legyen rajta, hegymenethez. Uniszexben van bőven választék ilyen súlyra is. Mondjuk én 135 kiló vagyok, de körbe néztem, és voltak durva (teherírási) számok.

Amúgy van bőven.

off: Unisex kerékpár használó, bár macho, de nem felesleges tradiciók miatt merevítővázas kerékpára vágytam, soha nem is volt. Használtam azért eleget, hogy nem az én világom. Küzdő sportos múltam miatt azért nem árt nehezemre mell magasságba emelni a lábam amúgy. De nem közlekedés közben kívánom ezt megtenni.

2014. júl. 19. 14:17
 2/2 anonim ***** válasza:

MTB nagy hegyi valamit

Vagy swin csepel kerékpárt a békebeli fajtából..

És ne az olcsó 10ezer Ft-sket nézd..

ó vastag csövekből jól megtámasztott vázépítéssel jó széles felnivel és kerékkel. ilyesmit nézz.. Azok bírják..

2014. aug. 19. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!