Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Minek menjen az vezetni aki...

Minek menjen az vezetni aki még a felezővonalat se tudja betájolni?

Figyelt kérdés
Apám ragaszkodik hozzá, hogy menjek vezetni, már be is íratott, pedig én nem akarom. Rettenetesen szerencsétlen vagyok mindenhez,mindent 20-szor kell elmondani, hogy felfogjam stb. Egyeszer ültem be a kocsijába, de nem tudtam betájolni a felezővonalat. Nem láttam, hogy át mentem-e már a másik oldalra, vagy még vonalon innen vagyok, meg a kocsi se arra ment amerre akartam. Ő úgy tervezi, hogy én elsőre átmegyek mindenből ami szerintem esélytelen... Még huszadszorra se fogok átmenni szerintem kreszből sem, egy táblát sem ismerek meg egy szabályt sem, nem hinném, hogy 1 hónap alatt megtanulom. Miért kell ennyire erőltetni amihez semmi kedvem meg semmi esélyem?

2015. ápr. 9. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:

"Egyeszer ültem be a kocsijába"

Hát akkor mégis hogy tudnád betájolni, azt hiszed egyszer beülsz és mindent tudsz??

Rettentő makacs vagy én azt mondom.

2015. ápr. 9. 17:17
 2/5 anonim válasza:
Lehet apád is olyan mint az én öregapám, mindig pesztrált anno h tegyem le minél előbb, aztán mikor meglett nekem kellett cipelnem mindenhova mert napközben is tudott borozgatni, mindig jött oda h gyere vigyél ide meg oda, én már nem merek odaülni mert már ittam :D
2015. ápr. 9. 17:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Senki sem úgy született...

... de ha valóban ennyire nagy a belső ellenérzésed a vezetéssel szemben, a helyedben én sem erőltetném. Több gubancot csinálnál még ha sikerülne is a vizsgád... és legtöbb esetben a vétlen vezetők szenvednek balesetet, a balekok pedig megússzák. Járj gyalog, vagy tömegközlekedés való neked!

2015. ápr. 9. 17:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Nehéz a felfogásom és félek az idegen emberektől is, gondolom az oktató ki fog akadni a butaságom miatt, hogy mindent 20-szor meg kell mutatnia.
2015. ápr. 9. 17:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Tömegközlekedés jó lenne, ha nem az isten háta mögött laknánk... A legközelebbi városig ahol esetleg lehet munka oda is több, mint 20000 Ft a bérlet, és ha a város másik végében van a munkahely akkor még veheted a buszbérletet is. Sajnos nemigen szeretnek útiköltséget fizetni.
2015. ápr. 9. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!