Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nemek harca az utakon?

Nemek harca az utakon?

Figyelt kérdés

Elmondom, pontosan miről lenne szó.

Nő vagyok, egy Forester 2,5 XT-vel járok.(én vettem, én tartom fenn). Az autó nem feltünő, egy nem túl szép kombinak tűnik. Ezzel ellentétben nem az.(230 LE. 320 NM. 6 sec/100 km/h)

Azt tapasztalom, hogy a férfiak jó részének valamiért presztizs kérdése, hogy gyorsabb legyen, mint én. Amint meglátják, ki ül a volánnál, igyekeznek a lehetőségeken túl is megelőzni/elől maradni/versenyezni. Bármivel, erre alkalmatlan autóval is.

Nem vezetek ész nélkül, nem akarom megmutatni, ki a jani. Persze nem véletlenül ezt az autót választottam, szeretek dinamikusan haladni, szerintem jól is vezetek. De nem értem, hogy mitől éled fel a versenyszellem egy addig 70-80 km/h-val haladó autó sofőrjében, amint megelőzném/megelőzöm. Ezt mi váltja ki belőlük?

Azért gondolom hogy a nemem váltja ki a versenyszellemet, mert például amikor a párom vezet, sokkal ritkábban tapasztalok ilyesmit.

Nem provokálni akarok a kérdéssel, őszintén érdekel!

Köszönöm előre is a válaszokat:)

2010. febr. 14. 07:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

20:51 A mögöttem haladók sehonnan nem tudják alapból. Legfeljebb azok, akik előttem haladtak egy darabig, és belenéztek a visszapillantóba.

20:55 Valóban legyünk pontosak! A gyári gyorsulási adat valószínűleg a mostani Foresterre vonatkozik, az én kocsim viszont 2 éves. Annak bizony még 6 sec. a gyorsulása. Nézd meg egy 2007-es modell adatait, ha érdekel. Bár túl nagy jelentősége nincs ebben az esetben, csak pontosítottam.

2010. febr. 15. 06:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Igazad van a régebbi modellnek tényleg 6 s a gyorsulása. Az nem semmi :) Nem gondoltam volna! :)
2010. febr. 15. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!