Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogsisok vagy Tanuló vezetők...

Kenis21 kérdése:

Jogsisok vagy Tanuló vezetők van itt olyan aki megbukott a vizsgán?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor miért? Azóta megszerezted már?
2015. febr. 19. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
A legelső gorgalmi vizsgámnál aláírtam a papírt,majd a vizsgabiztos megkért hogy vizsgáljam át az autót.Nagy lendülettel kiszálltam, de mivel padka mellett állt a kocsi,olyan szerencsétlenül léptem le róla ahigy meg akartam kerülni,hogy kitörtem a bokám,pont úgy estem el. Szuper volt,nem elég az egetverő fájdalom,a vizsgabiztos közölte,számozottak a papírok és mivel vezetni így nem,tudok,megbuktam.Mondanom sem kell,mekkora zokogásba törtem ki hogy egy ilyen miatt hasalok el:( Felépültem,és utána elsőre leraktam a jogsit.
2015. febr. 19. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:
bocsi a hibákért,telefonról írok,és nem mindig azt csinálja amit én szeretnék:D első vagyok
2015. febr. 19. 16:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Azta :O
2015. febr. 19. 16:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen, 2-szer buktam, 3.alkalommal sikerült hibapont nélkül. Az első kettőnél nagyon utálatos vizsgabiztost kaptam, az élő fába is bele tud kötni, a 3. normális volt.

2hete volt a vizsgám, most a jogsimat várom, hogy küldjék.

2015. febr. 19. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Elsőre megbuktam még 2013 decemberében. Volt egy lámpás kereszteződés. Nekem jobbra kellett fordulni, de táblára és nem a lámpára. Csak közben a másik oldalon zöld lett a lámpa és elindultak. De ez addig történt amíg megálltam a táblánál és elindultam. Amikor odanéztem, akkor még nem jött senki. Ezért buktam meg.

A második vizsgám 2014 márciusában volt. Itt csak a szokásos 3 hibavonalat kaptam. Azokat amiket mindenki más is, csak mert az "kell". A vb nagyon megdicsért, főleg a parkolásaim miatt. Azóta már egyedül vezetek és nem tartom magam tanulónak.

20/N

2015. febr. 19. 16:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Kreszből buktam egyszer forgalmi vizsgán egyből átmentem.
2015. febr. 19. 16:23
 7/10 dirtboy ***** válasza:

első segélyt kivéve minden vizsgán buktam.

gyakorláskor mindig ment a kresz de vizsgakor nem nagyon akart össze jönni.

rutinpályán egy kis dombtetején volt egy kereszteződés stoptáblával,elvileg ki kellet volna hagynom a megállást ennek ellenére de valamiért csak megálltam aztán sikerült le fulladnom,nagy izgalomra még indítóztam sikerült pár centit hátra gurulnom és vége is lett.

forgalomnál a pálya kb 60-70%ánál buktam,először jött két autó nem nagy tempóval,első indexelt hogy lefordul erre én elindultam mivel így a mogotte haladó is ugye lassít a leforduló miatt.nem is volt semmi veszélyhelyzet.

ezt jelezte a biztos hogy nem tetszett neki.

később egy egyirányú útcába mentem be ahol jobb oldalt parkoló autó sor volt.

egyszer csak szólt hogy jó megállhatok.

arra hivatkozott hogy közel mentem a parkoló autókhoz.

én ezt mondjuk mai napig nem így gondolom,volt ott távolság elég csak nem voltam akkor már neki szimpi.

következő vizsga sikerült,pár évvel később autó is lett.

2015. febr. 19. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Első forgalmimon buktam, de teljesen az én hibám volt, a vizsgabiztos mindent megtett :) Hülye lakótelepen vezettem, és benéztem 2 jobbkezest. Az egyikről azt hittem, hogy csak egy járda (eltakarta a bokor, meg nagyon keskeny volt és olyan járdaszerű burkolat volt rajta), a másiknál pedig előre nagyon jól beláttam és nem lassítottam, mert nem volt a környéken semmi, a vizsgabiztos meg csak annyit látott, hogy már a második jobbkezesbe megyek bele.
2015. febr. 21. 16:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja igen, azt nem írtam, hogy utána a második simán meglett.
2015. febr. 21. 16:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Sikerült elsőre :)
2015. febr. 26. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!