Jogsisok vagy Tanuló vezetők van itt olyan aki megbukott a vizsgán?
Igen, 2-szer buktam, 3.alkalommal sikerült hibapont nélkül. Az első kettőnél nagyon utálatos vizsgabiztost kaptam, az élő fába is bele tud kötni, a 3. normális volt.
2hete volt a vizsgám, most a jogsimat várom, hogy küldjék.
Elsőre megbuktam még 2013 decemberében. Volt egy lámpás kereszteződés. Nekem jobbra kellett fordulni, de táblára és nem a lámpára. Csak közben a másik oldalon zöld lett a lámpa és elindultak. De ez addig történt amíg megálltam a táblánál és elindultam. Amikor odanéztem, akkor még nem jött senki. Ezért buktam meg.
A második vizsgám 2014 márciusában volt. Itt csak a szokásos 3 hibavonalat kaptam. Azokat amiket mindenki más is, csak mert az "kell". A vb nagyon megdicsért, főleg a parkolásaim miatt. Azóta már egyedül vezetek és nem tartom magam tanulónak.
20/N
első segélyt kivéve minden vizsgán buktam.
gyakorláskor mindig ment a kresz de vizsgakor nem nagyon akart össze jönni.
rutinpályán egy kis dombtetején volt egy kereszteződés stoptáblával,elvileg ki kellet volna hagynom a megállást ennek ellenére de valamiért csak megálltam aztán sikerült le fulladnom,nagy izgalomra még indítóztam sikerült pár centit hátra gurulnom és vége is lett.
forgalomnál a pálya kb 60-70%ánál buktam,először jött két autó nem nagy tempóval,első indexelt hogy lefordul erre én elindultam mivel így a mogotte haladó is ugye lassít a leforduló miatt.nem is volt semmi veszélyhelyzet.
ezt jelezte a biztos hogy nem tetszett neki.
később egy egyirányú útcába mentem be ahol jobb oldalt parkoló autó sor volt.
egyszer csak szólt hogy jó megállhatok.
arra hivatkozott hogy közel mentem a parkoló autókhoz.
én ezt mondjuk mai napig nem így gondolom,volt ott távolság elég csak nem voltam akkor már neki szimpi.
következő vizsga sikerült,pár évvel később autó is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!