Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kezdhetek aggódni hogy ha a...

Kezdhetek aggódni hogy ha a harmadik forgalmi vizsgám se sikerült?

Figyelt kérdés
Sajnos harmadjára is megbuktam, nem adtam meg véletlenül egy biciklisnek az elsőbbséget..Ezt leszámítva semmi hiba nem volt, a vb is csodálkozott az elején hogy mit keresek én a harmadik vizsgámon mert szépen vezetek meg jól kezelem az autót. Aztán jött ez a bizonyos hiba és kész, annyi volt, persze jogosan. Az a baj hogy mindig van valami kis dolog amire nem figyelek oda és azon bukok meg. Ha a negyedik se sikerül akkor utána mehetek pávra?

2015. jan. 21. 19:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Pesten vizsgáztam eddig, de nem bent a belvárosban hanem külső kerületekben vezettem, de nem is a forgalommal van a baj, már megszoktam, csak a vizsgadrukkal, meg a figyelmetlenséggel...
2015. febr. 25. 14:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondtak bent az iskolaban, hogy este lefekves elött vegyek be egy Valeriana Relax-ot. (Vegül en azert nem akartam penzt adni, mert sok benne a laktoz en pedig erzekeny vagyok ra, nem mindegy, hogy izgulok es elrontom vagy hasmenesem van es azon izgulok XD), vegül bevettem este egy Frontint es a baratomnal aludtam aki biztatott, filmet neztünk elterelte a gondolatomat. Reggel bevitt a felügyeletre majd ott meg is vart. Az auto ellenörzesenel amikor elmentem elötte meg sugott is XD (feklampa, index stb.) Probald meg reggel 8-ra kerni a vizsgaidöpontot, mert akkor meg jo kedvük van a Vb-nek. Sok ember sikeresebben vizsgazik ha meg reggel koran vizsgazik, mint kesöbb amikor a Vb is faradt es mar te is egesz delelött felspanoltad magad. Es gondolj arra, hogy 2 zsak krumplit viszel es nem vizsga nekem ez segitett :) es az, hogy visszafele menet ne kezdj el remenykedni hogy huhh megvan ohh ize, mert kakor ront el az ember valamit. Csak nyugi no stressz. En nemsokara kezhez kapom a jogsit, majd ha beülök parom autojaba, es igaz hogy ö ott fog ülni mellettem, de nincs ott pedal max ramordit hogy feeekkk...na akkor fogok nagyon stresszelni. Vagy ha majd fel kell mennem palyara, ahol majd 130-al (jo kezdö vezetönek 100-110-el) kell menni akkor is kellöen be leszek sz@rva. Szoval nem a vizsga a kihivas, hanem ami utana van...
2015. febr. 25. 20:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok megint, aki kérdezte hol vizsgázol.

Sikeres forgalmi vizsgát tettem a mai nap! :D

Citromfű tea, egy kiadós séta közvetlen a vizsga előtt, és teljesen kipihent állapot. Ez a titka :)

2015. febr. 27. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!