Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek Budapesten,...

Szerintetek Budapesten, Miskolcon, vagy Egerben könnyebb a B kategóriás forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés
Ha lehet írjátok le a tapasztalataitokat is.

2015. jan. 8. 21:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem leszek népszerű a válaszommal, de szerintem pesten könnyebb. Igaz hogy bonyolultabbak a keresztezőések, soksávos utak vannak, de: mivel sokkal nagyobb a forgalom, lassabb a haladás, sokszor csak araszolás van, így sokkal több az idő felmérni a helyzetet és átgondolni mindent. És a három+ sávos utakon az oktató sem 5 másodperccel előre fog szólni, hogy mikor kell balra menni.
2021. ápr. 22. 14:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

én Pesten vizsgáztam mindenből, egyszer sem buktam.

előttem valaki írta, hogy ha vaki Pesten átmegy, máshol is jól boldogul. Az egyik rokonom Baranyából felautózik Tétényig, ott valahol parkol, és elbuszozik hozzánk. Innen azán viszem szerteszét a városba. Nos egész nap csak rémüldözik, és sosem tudja, hol is vagyunk.

a másik rokonom Tolnából jön Budaörsig, ott valahol félreáll, busszal eljön hozzánk, és őt is lehet fuvarozni. Egyszerűen félnek.

2021. dec. 18. 21:42
 13/20 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Ezzel most szerintem pont erősíted a szterotípiát!

Budapesten elég gáz közlekedni, így aki esetleg valami nyugisabb vidéki faluból vagy városból jön fel és nincs meg a rutinja fél itt közlekedni!

2021. dec. 19. 05:16
 14/20 anonim ***** válasza:

Pest és Pest között is biztosan van nehézségi különbség.

Ha azért merült fel ez a három város, mert ezekben szoktál tartózkodni bármi okból (otthon, munkahely, iskola, akármi), akkor azt választanám a helyedben, ahol a legtöbbet vagy, a legrugalmasabban lehet az órákat levezetni.

2022. jan. 19. 19:07
 15/20 nemaRendőrség ***** válasza:

Inkább azt mondanám hogy sajátosságok vannak.

Pl pest tele van egyenrangú kereszteződésekkel, még Miskolcon 1 azaz 1 darab van, az egyetemi lidl parkolóban. Én konkrétan el is feledkeztem a jobbkéz szabályról.

Egerben ami "furcsa" Miskolci szemmel az a tervezhetetlenség. Párhavonta járok arra és mindig átalakítanak valamit. Egyszer egy körforgót talán két részre bontottak és mindkét felén 2sávos út lett.

Illetve ami ott megnehezíti a közlekedést a rengeteg forgalmas zebra amin nincs lámpa.

2023. febr. 23. 13:45
 16/20 anonim ***** válasza:
Pesten. Egy csomó kerületben az útvonalak egy része szinte kizárólag eldugott, 30-as övezetekbeli egyenrangúkról szól. Nem mind, de van ilyen bőven. Nagykörútra, Hungáriára, Bajcsy-Zsilinszkyre, hídra nem visznek fel tanulót.
2023. febr. 23. 16:19
 17/20 NTBS ***** válasza:
Eger, mert az a legkisebb.
2023. febr. 24. 14:03
 18/20 anonim ***** válasza:

8 éves kérdés, ezek szerint ennyi idő alatt nem sikerült levizsgázni, hogy kiemelted? :D

Amúgy, szerintem Miskolcon a legkönnyebb, mindössze 6 vizsgaútvonal, és azok is fixek. Én is ott vizsgáztam, szerintem nem bonyolult, vállalható.

#15 Van még pár jobbkezes utca a selyemréti strand mögötti lakótelepen is, de azt nem érinti vizsgaútvonal, se a Lidl parkolót. Csak a Vágóhíd utca végén lévő parkolónál van olyan egyenrangú útkereszteződés, amit vizsgaútvonal is érint.

2023. febr. 24. 17:15
 19/20 nemaRendőrség ***** válasza:

@18

Könnyen lehet, én csak a lidlset ismerem mert ott volt belőle incidens.

Illetve tudtommal 16 útvonal van, de sok az átfedés köztük

2023. febr. 24. 17:21
 20/20 anonim válasza:
Nagyjából mindenhol, azonosan vannak összeállítva a pályák, értelemszerűen a hely adottságaitól függően. Azaz igazság, hogyha jó oktatód van akkor mindenhol könnyű. Ha egy faxkalapot nbrt fogsz ki akkor meg szopó lesz mindenhol.
2023. ápr. 30. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!