Szerintetek Budapesten, Miskolcon, vagy Egerben könnyebb a B kategóriás forgalmi vizsga?
én Pesten vizsgáztam mindenből, egyszer sem buktam.
előttem valaki írta, hogy ha vaki Pesten átmegy, máshol is jól boldogul. Az egyik rokonom Baranyából felautózik Tétényig, ott valahol parkol, és elbuszozik hozzánk. Innen azán viszem szerteszét a városba. Nos egész nap csak rémüldözik, és sosem tudja, hol is vagyunk.
a másik rokonom Tolnából jön Budaörsig, ott valahol félreáll, busszal eljön hozzánk, és őt is lehet fuvarozni. Egyszerűen félnek.
Ezzel most szerintem pont erősíted a szterotípiát!
Budapesten elég gáz közlekedni, így aki esetleg valami nyugisabb vidéki faluból vagy városból jön fel és nincs meg a rutinja fél itt közlekedni!
Pest és Pest között is biztosan van nehézségi különbség.
Ha azért merült fel ez a három város, mert ezekben szoktál tartózkodni bármi okból (otthon, munkahely, iskola, akármi), akkor azt választanám a helyedben, ahol a legtöbbet vagy, a legrugalmasabban lehet az órákat levezetni.
Inkább azt mondanám hogy sajátosságok vannak.
Pl pest tele van egyenrangú kereszteződésekkel, még Miskolcon 1 azaz 1 darab van, az egyetemi lidl parkolóban. Én konkrétan el is feledkeztem a jobbkéz szabályról.
Egerben ami "furcsa" Miskolci szemmel az a tervezhetetlenség. Párhavonta járok arra és mindig átalakítanak valamit. Egyszer egy körforgót talán két részre bontottak és mindkét felén 2sávos út lett.
Illetve ami ott megnehezíti a közlekedést a rengeteg forgalmas zebra amin nincs lámpa.
8 éves kérdés, ezek szerint ennyi idő alatt nem sikerült levizsgázni, hogy kiemelted? :D
Amúgy, szerintem Miskolcon a legkönnyebb, mindössze 6 vizsgaútvonal, és azok is fixek. Én is ott vizsgáztam, szerintem nem bonyolult, vállalható.
#15 Van még pár jobbkezes utca a selyemréti strand mögötti lakótelepen is, de azt nem érinti vizsgaútvonal, se a Lidl parkolót. Csak a Vágóhíd utca végén lévő parkolónál van olyan egyenrangú útkereszteződés, amit vizsgaútvonal is érint.
@18
Könnyen lehet, én csak a lidlset ismerem mert ott volt belőle incidens.
Illetve tudtommal 16 útvonal van, de sok az átfedés köztük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!