Ha harmadjára meghúztak forgalmin a következőnél 2 vb lesz?
1. Parkolásnál való kiálláskor rálépett az oktató a fékre.
2. Egy nő leugrott a bicikliről közvetlen a zebra előtt, nem engedtem át.(igazságtalannak tartottam, az oktatóm mindig azt mondta "ha nem szállt le nincs elsőbbsége.)
3.Átmentem a menetirány szerinti bal oldalra.. :|
A negyedik vizsgán tényleg kettő vizsgabiztos lesz?:o
Azok tuti észre veszik a hibáim és megbuktatnak. Vagy nem?..
Nem szeretnék mégegyszer megbukni.. :|
"Azok tuti észre veszik a hibáim és megbuktatnak."
Ha vannak hibáid, akkor inkább buktassanak meg minthogy elindulj a forgalomba egyedül ezekkel a meglévő hibákkal és balesetet okozz.
hát nézd, nem ezen múlik a dolog, hanem a jó oktatón, persze amellett, hogy van-e érzéked hozzá. egyébként csak az 5. vizsgánál vannak...én idáig el is jutottam...az első 2 vizsga olyan is-is dolog volt, én is hibáztam, de az oktató sem volt 100%-os...inkább a pénzre ment, vezessünk-vezessünk még...ezután váltottam egyik ismerősre, akivel az idő kicsit végzett, anno anyum vizsgázott nála, de azóta egy idegbeteg volt, nem magyarázott, csak ordított a legkisebb hiba miatt is...5. vizsgára viszont "szerencsére" lett egy balesete, így végül vettem pár órát egy nyugdíjazott oktatóval, teljesen nyugodtan elmagyarázott mindent, és hiába volt vizsgán 2 ember mögöttem, hibamentesen végigcsináltam...szóval nagyban függ abban is, hogy az oktató egy nullának tart téged vagy pedig megadja a tiszteletet kölcsönösen...kevesebb stressz ugye.
ez volt 3 éve, 1 éve vagyok áruterítő gond nélkül, szóval nem feltétlenül kell valakit azért elítélni, mert nehezen lett meg a jogsi. (ez persze nem azt jelenti, hogy minden esetben elnézhető).
meg amúgy igen a 2. bukás az egyértelmű, hiszen körültekintően, lassítva kell megközelíteni a gyalogátkelőhelyet, mert bármikor változhatnak a dolgok.
Ma megvolt a 4. vizsga. Sikerült :)
Kettő vb. ült az autóban , de csak az egyik írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!