Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Női kamionsofőr? Vélemény?

Női kamionsofőr? Vélemény?

Figyelt kérdés
Magyarországon hány női kamionsofőr van? .....Szerintetek nagyon nehéz nőként? Mármint nem maga a munka, hanem mennyire fogadják el a női sofőröket pl a kollégák? ........;) ....azért kérdezem mert engem nagyon érdekel a dolog....és 2-3 év múlva szeretnék belevágni. :) ....Vélemények? Tanácsok? ....Előre is köszi. :) ......21/L

2015. jan. 7. 23:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Első kommentelő: mégcsak most végzek a B-vel. ........ettől függetlenül van hozzáértésem...és műszaki dolgoknál is megállom a helyem! :)
2015. jan. 8. 22:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak Magyarországon nagy csoda egy női busz- vagy kamionsofőr.

Angliában láttam női kamionsofőrt: egy bazi nagy nyerges vontatóval úgy tolatott be egy szűk utcáról egy szűk telephelyre, pont a rámpához, egyetlen korrigálás nélkül, hogy csak tátottam a számat!

Kérdező! Ne hagyd megad lebeszélni, valósítsd meg álmaidat!

2015. jan. 10. 10:52
 13/16 A kérdező kommentje:

Utolsó... Dehogy hagyom :) nem vagyok az a feladós fajta;)

....

2015. jan. 10. 12:10
 14/16 Pandas74 ***** válasza:
100%

Szepen osszefoglaltak(a nok nem tudnak vezetni velemennyel ne foglalkozz)Szoval valoban nem a noknek kitalalt szakma ez....(kenyelmetlensegek nhez munka ,stressz,rendszertelenseg stb)DE ....semmmi mas nem szol ellene,ha ezeket tudod vallani,es olyn elszant is vagy ,ahogy irod.....garanciat vallalok ra ,hogy el fognak fogadni a kollegaid.Persze noi szempontbol is tudnod kell kezelni a dolgokat ,ha felkeszulsr ra,azzal sem lehet problema(a nyomulos arcok,akiket a hatad kozepere se....)

Szoval ha erdekel vagj bele nyugodtan(en szivesen latom a kolleginakat),de a mottot azert ne felejtsd"Ez a szakma megelhetest nyujt,de nem hagy elni!"

Remelem sikerul azert Waberest elkerulni,nehogy elmenjen a kedved rovid ido alatt.

A legtobb kollega segiteni fog,de azert a sok okitasbol majd ki kell valogatnod a szamodra fontos dolgokat.

2015. jan. 14. 21:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bátorítást :) .........párommal lehet megyünk 4 kézbe. És ha ő velem lesz akkor nekem nem lesz miért hazajönnöm.
2015. jan. 14. 22:50
 16/16 anonim válasza:
70%
Azóta lett fejlemény? :) én is kíváncsi vagyok.
2019. ápr. 28. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!