Női kamionsofőr? Vélemény?
Csak Magyarországon nagy csoda egy női busz- vagy kamionsofőr.
Angliában láttam női kamionsofőrt: egy bazi nagy nyerges vontatóval úgy tolatott be egy szűk utcáról egy szűk telephelyre, pont a rámpához, egyetlen korrigálás nélkül, hogy csak tátottam a számat!
Kérdező! Ne hagyd megad lebeszélni, valósítsd meg álmaidat!
Utolsó... Dehogy hagyom :) nem vagyok az a feladós fajta;)
....
Szepen osszefoglaltak(a nok nem tudnak vezetni velemennyel ne foglalkozz)Szoval valoban nem a noknek kitalalt szakma ez....(kenyelmetlensegek nhez munka ,stressz,rendszertelenseg stb)DE ....semmmi mas nem szol ellene,ha ezeket tudod vallani,es olyn elszant is vagy ,ahogy irod.....garanciat vallalok ra ,hogy el fognak fogadni a kollegaid.Persze noi szempontbol is tudnod kell kezelni a dolgokat ,ha felkeszulsr ra,azzal sem lehet problema(a nyomulos arcok,akiket a hatad kozepere se....)
Szoval ha erdekel vagj bele nyugodtan(en szivesen latom a kolleginakat),de a mottot azert ne felejtsd"Ez a szakma megelhetest nyujt,de nem hagy elni!"
Remelem sikerul azert Waberest elkerulni,nehogy elmenjen a kedved rovid ido alatt.
A legtobb kollega segiteni fog,de azert a sok okitasbol majd ki kell valogatnod a szamodra fontos dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!