Női kamionsofőr? Vélemény?
Kevés van.
De nem azért mert nincs jó női sofőr.
Sok gyakorlással elsajátítható bármilyen jármű vezetése ha van egy kis érzék és türelem ,meg sok sok akaraterő hozzá.
Az életmód miatt nemigen nőnek való szakma ez.
Például nem jó dolog a szutykos jeges platón ugrálni rögzíteni ,nem valami felemelő a szutykos ponyvát húzogatni esőben hóban fagyban. És a legrosszabb legnehezebb a higénia megőrzése. Kamionos nem megy haza nap végén.. Van aki csak egyszer jut haza egy hónapban. És ha szerencséje van esetleg nap végén talál egy zuhanyt valahol ahol letusolhat. (de az is olyan)Benzikút cég stb.. De átlagban jó ka 2 naponta van ilyen lehetőség. Amúgy meg talán marad a kannázás. Emiatt nem csinálják a nők. Legalábbis épp eszű ember nem választja ezt a nomád életmódot.
Nyilván nem nemzetközibe kezdenék, hanem belföldön, ami azt jelenti hétvégén itthon vagyok. Nem értem egy kamionos miértne találkozna a kollégákkal? Telephelyen, itt-ott össze lehet futni velük. A kamionozás nem azt jelenti hogy nem szállhatsz ki a traktorból. Pihenőidőben ha nem alszol, ak elmész vásárolni pl, vagy főzöl vagy valami. És eközben emberekkel találkozol. Arra vagyok kíváncsi hogy szerintetek mennyire fogadják el az emberek a női kamionosokat! .....
Hisz lássátok be ha látnátok egy nőt ahogy épp rámpára tolat, ti nem bámulnátok meg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!