Van rá esély hogy megbüntetnek a parkolásért?
Nagyon bírom ezt a hozzáállást. Tudod, hogy tilos, tudod, hogy zavarsz/akadályozol vele másokat, de lusta vagy mint egy disznó, úgyohgy teszel magasról mindenre és mindenkire.
Ha pedig egy hasonló suttyó miatt nem tudsz szabályosan megállni/kanyarodni/haladni, akkor fel vagy háborodva, hoyg micsoda emberek vannak.
Jó, tudom, te tényleg csak három percre álltál meg, te nem akadályoztál senkit, létfontosságú volt, és nyolc kilométeres körzetben nem lehetett szabályosan megállni.
Valószínűleg megúsztad.
Nagyon bírom ezt a hozzáállást. Tudod, hogy tilos, tudod, hogy zavarsz/akadályozol vele másokat, de lusta vagy mint egy disznó, úgyohgy teszel magasról mindenre és mindenkire.
Ennyire nem kell bunkónak lenned. Egy kérdést tettem fel.
Mivelhogy a belvárosban dolgozom, sűrűn fizetek parkolási díjat. Amit be is tartok. Ám a mai eset volt az első eset, mikor a sietségben elmaradt ez. Ha nem úszom meg, kifizetem. Ha megúsztam, akkor szerencsés voltam. Ennyi. Minden az én káromra történik. Akadályozni senkit nem akadályoztam. De ezt nem fogadom el, ha valaki lebecsmérlő választ ad, csak azért mert egy ilyen jellegű ügyben nem jártam el helyesen. Tudomásul veszem és vállalom a felelősséget. A kérdést azért tettem fel, mert nem voltam még ilyen szituációban és kíváncsi voltam a válaszokra.
Pont nem érdekel, mit fogadsz el és mit nem.
Hallottam én már bíróságon vádlottat azzal védekezni, ohgy bírónő, ez volt az első, hogy megszúrtam valakit. Nem azon vagyok kiakadva, hogy vállalod-e a felelősséget, még csak nem is azon, hogy akadályoztál-e épp akkor valakit.
Az a mentalitás, ohgy tudod, hogy tilos, de te annyira fontos ember vagy, ohgy rád nem vonatkoznak a szabályok. Ettől mászok a falra, és ezen rohadtul nem változtat az, hoy utólag kifizeted a büntit.
Ez pont olyan, mint amikor a dagadt cigány a Mercivel felparkol a járdára a zebránál, és azt mondja, hogy kifizette a büntetést érte. Ki a tökömet érdekel? Aki paraszt, az paraszt, akár fizet, akár nem.
Ha pótdíjaz a parkolóőr, azt ennyi idő alatt meg se tudja csinálni, hiszen körbe fényképezi, kinyomtatja a cetlit, és minden esetben kiteszi a szélvédőre, amit utólag is lefényképez! Viszont ebben az esetben is van lehetőséged megvenni a jegyet, hiszen ha a pótdíjazás és a jegyváltás között nem telik el 5 percnél több, akkor törlik a pótdíjat!
Na szóval biztos látták amikor megálltál, és mivel nem telt el még az 5 perces türelmi idő, meg se nézték az autót! Azt is hihették, hogy pénzt váltani mész be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!